Паштет із свинячої печінки

Паштет із свинячої печінки
0
0
13 вер
Паштет із свинячої печінки


Необхідні інгредієнти:

• Печінка свиняча - 400г
• Цибуля - 1шт
• Корінь петрушки - 2шт
• Морква - 1шт
• Шпик - 100г
• Сіль, мускатний горіх, перець
• Масло вершкове - 300г
• Молоко - 1-1,5ст.

Готуємо:

• Печінка помиємо, обсушим, видалимо протоки жовчі, поріжемо на шматочки, замочимо в молоці на годину-півтора. За цей час з печінки піде вся гіркота.
• Вимочену в молоці печінку, цибулю і коріння приправляємо сіллю і спеціями, тушкуємо в невеликій кількості води. Знімемо з плити і трохи остудимо. Потім коріння, печінка і порізаний шматочками шпик три рази пропустимо через м'ясорубку. Якщо маса вийшла занадто щільною - додамо трохи бульйону, в якому тушкувалась печінку.
• Введемо в масу м'яке вершкове масло, добре перемішати, розкладемо по формочках, охладим в холодильнику.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: