Загрузка...

Паштет із свинячої печінки

Паштет із свинячої печінки
0
0
13 вер
Паштет із свинячої печінки


Необхідні інгредієнти:

• Печінка свиняча - 400г
• Цибуля - 1шт
• Корінь петрушки - 2шт
• Морква - 1шт
• Шпик - 100г
• Сіль, мускатний горіх, перець
• Масло вершкове - 300г
• Молоко - 1-1,5ст.

Готуємо:

• Печінка помиємо, обсушим, видалимо протоки жовчі, поріжемо на шматочки, замочимо в молоці на годину-півтора. За цей час з печінки піде вся гіркота.
• Вимочену в молоці печінку, цибулю і коріння приправляємо сіллю і спеціями, тушкуємо в невеликій кількості води. Знімемо з плити і трохи остудимо. Потім коріння, печінка і порізаний шматочками шпик три рази пропустимо через м'ясорубку. Якщо маса вийшла занадто щільною - додамо трохи бульйону, в якому тушкувалась печінку.
• Введемо в масу м'яке вершкове масло, добре перемішати, розкладемо по формочках, охладим в холодильнику.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: