Свинячі рулетики з зеленню

Свинячі рулетики з зеленню
+2
0
13 вер
Свинячі рулетики з зеленню


Інгредієнти:

• М'якоть свинини - 500г
• Сметана 20%-й - 2 ст. ложки
• Томатна паста - 2 ст. ложки
• Зелень петрушки (пучок) - 1шт
• Масло вершкове (несолоне) - 20г
• Борошно пшеничне - 20г
• Молоко 3,2%-ое - 260мл
• Соус кунжутний - 3 ст. ложки
• Сир твердий - 50г
• Мускатний горіх мелений - щіпка
• Сіль

Приготування:

• М'ясо розрізається на смужки і відбивається.
• Потім посипається перцем і сіллю.
• Сметана змішується з томатною пастою і отриманою сумішшю змащують відбиті шматочки свинини.
• Далі посипається подрібненою зеленню петрушки.
• М'ясні пласти згортаються у формі рулетиків, закріплюються шпажками або простими нитками.
• Рулетики обсмажуються на олії з усіх боків до рум'яної скоринки.
• Потім викладаються в деко або форму (можна сковороду без ручки).
• Шпажки або нитки видаляються.
• У великій сковороді розтоплюється вершкове масло, потім додається борошно, обсмажується кілька хвилин.
• Молоко підігрівається і в гарячому вигляді додається в сковороду з борошном при безперервному помішуванні до того моменту, поки борошно повністю не розчиниться і маса не стане однорідної консистенції (якщо соус вийшов з грудочками, його необхідно процідити).
• Охолоджений соус змішується з кунжутним соусом, тертим сиром і мускатним горіхом, все ретельно перемішується.
• Цим соусом заливаються рулетики і ставлять в духову шафу для доведення до готовності.
• Готові рулети подаються за бажанням з овочевим гарніром.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: