Загрузка...

Свинячі рулетики з зеленню

Свинячі рулетики з зеленню
+2
0
13 вер
Свинячі рулетики з зеленню


Інгредієнти:

• М'якоть свинини - 500г
• Сметана 20%-й - 2 ст. ложки
• Томатна паста - 2 ст. ложки
• Зелень петрушки (пучок) - 1шт
• Масло вершкове (несолоне) - 20г
• Борошно пшеничне - 20г
• Молоко 3,2%-ое - 260мл
• Соус кунжутний - 3 ст. ложки
• Сир твердий - 50г
• Мускатний горіх мелений - щіпка
• Сіль

Приготування:

• М'ясо розрізається на смужки і відбивається.
• Потім посипається перцем і сіллю.
• Сметана змішується з томатною пастою і отриманою сумішшю змащують відбиті шматочки свинини.
• Далі посипається подрібненою зеленню петрушки.
• М'ясні пласти згортаються у формі рулетиків, закріплюються шпажками або простими нитками.
• Рулетики обсмажуються на олії з усіх боків до рум'яної скоринки.
• Потім викладаються в деко або форму (можна сковороду без ручки).
• Шпажки або нитки видаляються.
• У великій сковороді розтоплюється вершкове масло, потім додається борошно, обсмажується кілька хвилин.
• Молоко підігрівається і в гарячому вигляді додається в сковороду з борошном при безперервному помішуванні до того моменту, поки борошно повністю не розчиниться і маса не стане однорідної консистенції (якщо соус вийшов з грудочками, його необхідно процідити).
• Охолоджений соус змішується з кунжутним соусом, тертим сиром і мускатним горіхом, все ретельно перемішується.
• Цим соусом заливаються рулетики і ставлять в духову шафу для доведення до готовності.
• Готові рулети подаються за бажанням з овочевим гарніром.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: