Рулет з м'ясного фаршу з яйцями

Рулет з м
+1
0
13 вер
Рулет з м'ясного фаршу з яйцями


Інгредієнти:

• Змішаний Фарш м'ясний (яловичина, свинина) - 1-1,5кг
• Яйця - 4-5шт
• Картопля - 1шт
• Помідор - 1шт
• Часник
• Сир
• Зелень
• Сіль
• Перець

Приготування:

• Фарш розкочується тонким шаром.
• Яйця відварюють круто, очищаються і у кожного відрізається невелика частина з обох боків (для того, щоб їх можна було укласти щільно один до одного).
• Підготовлені яйця викладають на середину пласта з м'ясного фаршу щільно один до одного.
• Картопля очищений, помитий, нарізати тоненькою соломкою і змішується з тертим сиром, подрібненим помідором, сіллю, зеленню і перцем.
• Отримана маса викладається на фарш, який потім акуратно загортається в рулет (можна готувати тільки з яйцями без решти інгредієнтів для фарширування).
• Рулет обережно загортається в фольгу і викласти на деко.
• Запікається рулет протягом 40 хвилин в розігрітій духовій шафі.
• Потім фольга знімається, рулет змащують збитим сирим яйцем і знову ставиться в духовку ще хвилин на 10 для утворення красивою рум'яної скоринки.
• Готовий рулет остуджується і нарізають на порційні шматки (в гарячому вигляді рулет не менш смачний).
• Подається з часниковим соусом.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: