Загрузка...

Рулет з м'ясного фаршу з яйцями

Рулет з м
+1
0
13 вер
Рулет з м'ясного фаршу з яйцями


Інгредієнти:

• Змішаний Фарш м'ясний (яловичина, свинина) - 1-1,5кг
• Яйця - 4-5шт
• Картопля - 1шт
• Помідор - 1шт
• Часник
• Сир
• Зелень
• Сіль
• Перець

Приготування:

• Фарш розкочується тонким шаром.
• Яйця відварюють круто, очищаються і у кожного відрізається невелика частина з обох боків (для того, щоб їх можна було укласти щільно один до одного).
• Підготовлені яйця викладають на середину пласта з м'ясного фаршу щільно один до одного.
• Картопля очищений, помитий, нарізати тоненькою соломкою і змішується з тертим сиром, подрібненим помідором, сіллю, зеленню і перцем.
• Отримана маса викладається на фарш, який потім акуратно загортається в рулет (можна готувати тільки з яйцями без решти інгредієнтів для фарширування).
• Рулет обережно загортається в фольгу і викласти на деко.
• Запікається рулет протягом 40 хвилин в розігрітій духовій шафі.
• Потім фольга знімається, рулет змащують збитим сирим яйцем і знову ставиться в духовку ще хвилин на 10 для утворення красивою рум'яної скоринки.
• Готовий рулет остуджується і нарізають на порційні шматки (в гарячому вигляді рулет не менш смачний).
• Подається з часниковим соусом.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: