Загрузка...

Домашня ковбаса

Домашня ковбаса
0
0
13 вер
Домашня ковбаса


Інгредієнти:

• Яловичина - 2кг
• Свинина - 2кг
• Цибуля - 6шт
• Часник (часточки) - 4шт
• Сіль
• Гірчиця готова (за бажанням)
• Спеції

Приготування:

• Ретельно промивається все м'ясо, потім нарізають дрібними шматочками.
• Цибулю пропускають через м'ясорубку, змішують з м'ясом (за бажанням м'ясо можна пропустити через м'ясорубку).
• Потім додається протертий або подрібнений часник, сіль, гірчиця, прянощі за смаком.
• М'ясний фарш добре перемішується.
• Підготовлені кишки підготовлені (ретельно промиті, почищені) дуже щільно набиваються м'ясним фаршем, кінці перев'язуються міцною ниткою.
• Підготовлена ковбаса викладається на деко/форму, проколюють виделкою (можна кухарською голкою) в декількох місцях, щоб уникнути розривів.
• До готовності ковбаса доводиться в духовій шафі, попередньо розігрітій до температури 200оС.
• В процесі запікання ковбаса періодично поливається утворився соком.
• Готова домашня ковбаса нарізається і подається.
• Відомо, що домашня ковбаса неймовірно смачна, як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: