Домашня ковбаса

Домашня ковбаса
0
0
13 вер
Домашня ковбаса


Інгредієнти:

• Яловичина - 2кг
• Свинина - 2кг
• Цибуля - 6шт
• Часник (часточки) - 4шт
• Сіль
• Гірчиця готова (за бажанням)
• Спеції

Приготування:

• Ретельно промивається все м'ясо, потім нарізають дрібними шматочками.
• Цибулю пропускають через м'ясорубку, змішують з м'ясом (за бажанням м'ясо можна пропустити через м'ясорубку).
• Потім додається протертий або подрібнений часник, сіль, гірчиця, прянощі за смаком.
• М'ясний фарш добре перемішується.
• Підготовлені кишки підготовлені (ретельно промиті, почищені) дуже щільно набиваються м'ясним фаршем, кінці перев'язуються міцною ниткою.
• Підготовлена ковбаса викладається на деко/форму, проколюють виделкою (можна кухарською голкою) в декількох місцях, щоб уникнути розривів.
• До готовності ковбаса доводиться в духовій шафі, попередньо розігрітій до температури 200оС.
• В процесі запікання ковбаса періодично поливається утворився соком.
• Готова домашня ковбаса нарізається і подається.
• Відомо, що домашня ковбаса неймовірно смачна, як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: