Яловичий язик під горіховим соусом

Яловичий язик під горіховим соусом
0
0
13 вер
Яловичий язик під горіховим соусом


Перед варінням мову необхідно дуже добре вимити, потім опустити в киплячу воду вариться. Чекаємо, поки вода, в якій він вариться знову закипить, і перемикаємо з великого вогню на маленький, щоб він нудився. Варимо мову не менше 3 годин, якщо язик телячий, то скорочуємо час варіння до 2-х -2,5 години. Під час варіння періодично перевіряємо готовність, протикаючи виделкою або ножем. Варений язик необхідно очистити від шкіри, адже вона дуже жорстка і в їжу не вживається.

Інгредієнти:

• Відварний язик - 1 кг.
• Вершкове масло - 2 ст. л.
• Борошно - 2 ст.л.
• Бульйон, що залишився від варіння мови
• Цукор - 3 ст. л.
• Винний 3% оцет - 2 ст. л.
• Родзинки без кісточок - 3 ст. л.
• Терта лимонна цедра - 1 ст. л.
•Толченные волоські горіхи - 4 ст. л.

Приготування:

• Розтоплюємо масло, помішуємо, засипаємо борошно і обсмажуємо до золотистого кольору. При постійному помішуванні, обережно вливаємо бульйон, доводимо до кипіння, потім, збавивши нагрівання плити, тушкуємо на слабкому вогні приблизно 5 хв.
• На окрему сковороду висипаємо цукор і оцет, підігріваємо, поки не стане кольору темної карамелі. Виливаємо її в соус, при цьому соус помішуємо. У цю суміш додаємо лимонну цедру і подрібнені волоські горіхи, все ретельно перемішуємо.
• Мова акуратно нарізаємо скибочками, викладаємо на тарілку і поливаємо соусоми негайно подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: