Загрузка...

Яловичий язик під горіховим соусом

Яловичий язик під горіховим соусом
0
0
13 вер
Яловичий язик під горіховим соусом


Перед варінням мову необхідно дуже добре вимити, потім опустити в киплячу воду вариться. Чекаємо, поки вода, в якій він вариться знову закипить, і перемикаємо з великого вогню на маленький, щоб він нудився. Варимо мову не менше 3 годин, якщо язик телячий, то скорочуємо час варіння до 2-х -2,5 години. Під час варіння періодично перевіряємо готовність, протикаючи виделкою або ножем. Варений язик необхідно очистити від шкіри, адже вона дуже жорстка і в їжу не вживається.

Інгредієнти:

• Відварний язик - 1 кг.
• Вершкове масло - 2 ст. л.
• Борошно - 2 ст.л.
• Бульйон, що залишився від варіння мови
• Цукор - 3 ст. л.
• Винний 3% оцет - 2 ст. л.
• Родзинки без кісточок - 3 ст. л.
• Терта лимонна цедра - 1 ст. л.
•Толченные волоські горіхи - 4 ст. л.

Приготування:

• Розтоплюємо масло, помішуємо, засипаємо борошно і обсмажуємо до золотистого кольору. При постійному помішуванні, обережно вливаємо бульйон, доводимо до кипіння, потім, збавивши нагрівання плити, тушкуємо на слабкому вогні приблизно 5 хв.
• На окрему сковороду висипаємо цукор і оцет, підігріваємо, поки не стане кольору темної карамелі. Виливаємо її в соус, при цьому соус помішуємо. У цю суміш додаємо лимонну цедру і подрібнені волоські горіхи, все ретельно перемішуємо.
• Мова акуратно нарізаємо скибочками, викладаємо на тарілку і поливаємо соусоми негайно подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: