Рецепти з фото і відео

Рулет з лаваша з крабовими паличками

Рулет з лаваша з крабовими паличками
0
0
18 лют
Рулет з лаваша з крабовими паличками


Готуємо самі рулет з лаваша з крабовими паличками це дуже просто і смачно


Лаваш відноситься до вірменської національної кухні. Є багато способів, щоб приготувати його вдома. З самого лаваша можна зробити безліч інших смачних страв, наприклад, рулет з лаваша з крабовими паличками, якщо ви хочете отримати дуже незвичайний смак.
Отже, спочатку, як приготувати лаваш удома.

Інгредієнти:
• Вода - 1 склянка,
• Пшеничне борошно - 500 грамів,
• Сіль,
• Дріжджі - 20 грамів,
• Вершкове масло - 50 грамів.

Рецепт приготування:
• Чверть склянки теплої води змішайте з дріжджами, і залиште їх, що б вони «заграли».
• Потім додайте решту води, сіль і розм'якшене масло. Насипте борошно і замісити тісто. Залиште тісто, що б воно піднялося.
• Тісто розділіть на 5 шматочків, і скачайте з них невеликі кульки, діаметром 5-6 см.
• Розкачайте кожну кульку на тонкі коржі до товщини 1-2 см.
• Потім випікайте коржі на сковороді протягом 10-15 хвилин секунд з обох боків на середньому вогні. На іншу сторону перевертайте тоді, коли з'являться бульбашки на лаваші. Все це необхідно робити швидко.
• Готовий лаваш складіть між серветками.

А тепер і сама страва, яку можна приготувати з лаваша. Лаваш з крабовими паличками.

Інгредієнти:
• 3 штуки лаваша,
• 4 штуки варених яйця,
• 1 пачка крабових паличок,
• 2 пучка кропу,
• 3 зубчики часнику, невеликих розмірів,
• Майонез.

Спосіб приготування:
На приготування лаваша з крабовими паличками у вас піде приблизно 20 хвилин.
• Протріть яйця на дрібній тертці. Потім, змастіть перший пласт лаваша майонезом і зверху посипте натертим яйцями і часником.
• Після цього накрийте зверху другим шаром і знову змастіть майонезом, а зверху посипте крабовими паличками, натер їх на крупній тертці.
• Потім накрийте зверху Третій пласт лаваша, також змастіть майонезом і насипте кропом, нарізавши його дрібно.
• Всі три пласта лаваша закрутіть в тугий рулет, покладіть в пакет і помістіть в холодильник, що б він просочився. Чим довше він буде в холодильнику, тим смачніше.

У підсумку ви отримаєте яскраві і смачні рулети. Можна подавати.

Смачного!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: