Рецепти з фото і відео

Рецепти рулети з лаваша

Рецепти рулети з лаваша
+1
0
18 лют
Рецепти рулети з лаваша


Найсмачніші рецепти рулети з лаваша готуємо самі без зайвих витрат



Рулет з лаваша - це досить буденне і вельми популярне блюдо. Ця страва підходить як для сніданку, так і для щільного обіднього частування, саме тому зустрічаються вельми різноманітні рецепти рулети з лаваша виходять напрочуд різноманітними. А варіації всіляких начинок обмежуються виключно лише вашою фантазією. До того ж цей вид рулетів відмінний засіб для пригощання нежданих і як сніг на голову наскочили гостей. Тим більше що в наступаюче літній час в розпал пікніків та інших виходів на природу даний рулет необхідно взяти кожній господині на замітку. Адже це їжа не відноситься до розряду швидкопсувних продуктів і не підвладна всякого роду проливання і тому подібним механічних впливів, що робить дане блюдо одним з найкращих кандидатів для взяття з собою в не ближню прогулянку. Крім усього іншого приготування даної страви не займаємо багато часу, і не вимагає особливих зусиль, а час його приготування складає всього близько 20 хвилин.

Інгредієнти:
• 3 лаваша
• Крабові палички 200 грам
• Яйця, варені 4 штуки
• Плавлені сирки 4 штуки
• Пекінська капуста 6 аркушів
• 2 зубчики часнику
• 2 пучка свіжої зелені
• Майонез

Рецепт приготування:
• Дрібними шматочками нарізати крабові палички
• Відварити яйця. Пропустити їх через велику тертку. На 4 яйця додати приблизно 150 грам крабових паличок. Перемішати із зеленню, посолити і заправити невеликою кількістю майонезу,
• Так само пропустити через велику тертку плавлені сирки, видавити в них часник і змішати з майонезом
• Дрібно пошикувати пекінську капусту залити майонезом і додати залишки крабових паличок.
• Викладаємо на стіл першого лаваш, присмачуємо тонким шаром майонезу, викладаємо на лаваш пекінську капусту з крабовими паличками. Рівномірно розподіляємо по всій поверхні лаваша.
• Укладаємо зверху ще один лаваш, так само навряд присмачуємо майонезом і рівномірно викладаємо терті яйця з крабовими паличками і зеленню.
• Вгору другого шару викладаємо третій лаваш все, що за тією ж схемою попередньо змазаний маленькою кількістю майонезу і викладаємо тертий плавлений сир з часником
• Отриману форму згортаємо в рулет і загортаємо в пакет і ставимо в холодильник або будь-яке інше прохолодне місце на кілька годин.
• Після того як рулет просочився, ріжемо його шматочками завтовшки 2 сантиметри і естетично укладаємо в блюдо
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: