Загрузка...

Лаваш в домашніх умовах

Смачні рецепти лаваш в домашніх умовах готувала вперше. Раніше ніколи не доводилося готувати, а тільки пробувати, вийшло гідне блюдо. Дивіться рецепти з фото. Якщо у вас є бажання експериментувати, то рекомендую спробувати приготувати лаваш в домашніх умовах, не гірше купленого. А навпаки лаваш свіжий, м'який до нього можна придумати різні начинки. Пропонуємо рецепти з фотографіями, лаваш в домашніх умовах.
Лаваш в домашніх умовах
+3
1
18 жов
Інгредієнти:
  • Борошно - 4 склянки
  • Вода - 200 мл (тепла)
  • Дріжджі - 15 гр.
  • Сіль щіпка
  • Маргарин - 60 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо опару. Дріжджі розвести з водою, додати сіль, розм'якшений маргарин і перемішати і поставити в тепле місце на півгодини.

  • Крок 2

    Опара піднялася, додайте 2 склянки борошна, перемішайте і поставте ще на 20 хвилин. Потім тісто домесіть, воно не повинно бути густе і не повинно прилипати до рук.

  • Крок 3

    Розділити тісто на кілька рівних частин 8 - 10, скачати його в кульки і залишити на півгодини підніматися.

  • Крок 4

    Кожну кульку, розкачати і спекти окремо, розкачати тонким шаром.

  • Крок 5

    Духовку включити на 200 градусів, і прогріти. Перекласти розкатаний млинець на деко і випікати до рум'яного кольору з одного боку. А потім перевернути на іншу сторону. Так проробити з усім тістом.

  • Крок 6

    Лаваш вийняти з духовки обох сторін щедро скропити водою і накрити бавовняним рушником, залишити на кілька хвилин.

  • Крок 7

    Охолоджені лаваші загорнути в харчову плівку і зберігати в холодильнику - 4 - 6 днів.

  • Крок 8

    Використовувати тісто можна з різними начинками. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

тетяна
29 січня 2015 17:22
- -1 +
ввауууу клас
Меню повара


Перейти до меню повара: