Лаваш в домашніх умовах

Смачні рецепти лаваш в домашніх умовах готувала вперше. Раніше ніколи не доводилося готувати, а тільки пробувати, вийшло гідне блюдо. Дивіться рецепти з фото. Якщо у вас є бажання експериментувати, то рекомендую спробувати приготувати лаваш в домашніх умовах, не гірше купленого. А навпаки лаваш свіжий, м'який до нього можна придумати різні начинки. Пропонуємо рецепти з фотографіями, лаваш в домашніх умовах.
Лаваш в домашніх умовах
+3
1
18 жов
Інгредієнти:
  • Борошно - 4 склянки
  • Вода - 200 мл (тепла)
  • Дріжджі - 15 гр.
  • Сіль щіпка
  • Маргарин - 60 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо опару. Дріжджі розвести з водою, додати сіль, розм'якшений маргарин і перемішати і поставити в тепле місце на півгодини.

  • Крок 2

    Опара піднялася, додайте 2 склянки борошна, перемішайте і поставте ще на 20 хвилин. Потім тісто домесіть, воно не повинно бути густе і не повинно прилипати до рук.

  • Крок 3

    Розділити тісто на кілька рівних частин 8 - 10, скачати його в кульки і залишити на півгодини підніматися.

  • Крок 4

    Кожну кульку, розкачати і спекти окремо, розкачати тонким шаром.

  • Крок 5

    Духовку включити на 200 градусів, і прогріти. Перекласти розкатаний млинець на деко і випікати до рум'яного кольору з одного боку. А потім перевернути на іншу сторону. Так проробити з усім тістом.

  • Крок 6

    Лаваш вийняти з духовки обох сторін щедро скропити водою і накрити бавовняним рушником, залишити на кілька хвилин.

  • Крок 7

    Охолоджені лаваші загорнути в харчову плівку і зберігати в холодильнику - 4 - 6 днів.

  • Крок 8

    Використовувати тісто можна з різними начинками. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
тетяна
29 січня 2015 17:22
- -1 +
ввауууу клас
Меню повара
Перейти до меню повара: