Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою

Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою


Сьогодні я хочу з вами, дорогі читачі, поділиться доступним і дуже простим рецептом, який одного разу побачила в одній кулінарній телепередачі. Готував це блюдо шеф-кухар якогось відомого ресторану. Рецепт мені здався простим, смачним і досить швидким. Саме тому я його запам'ятала і приготувала. Як ви могли здогадатися по фото - це рулетики з лаваша. З його використанням готується безліч різноманітних закусок, що дозволяє постійно проводити величезну кількість кулінарних експериментів. Мій рецепт також відноситься до одного з цього великої кількості рецептів, і сьогодні я хочу вас з ним познайомити. Рулетики ці виходять досить-таки різнокольоровими й ошатними. Смак у них дуже ніжний і приємний. Ця закуска сподобалася всій моїй великій родині і тепер я практично на кожне свято готую цей рулет. Якщо у вас намічається якесь торжество або важлива подія, то ця закуска виявиться приємним і несподіваним доповненням до вашого столу.
Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою
+1
0
13 вер
Інгредієнти:
  • Один тонкий лаваш.
  • Один курячий окорок.
  • 100 г корейської моркви.
  • Чотири курячі варені яєчка.
  • 200 грам плавленого сирка (це два маленьких сырочка).
  • Невеликий пучок кропу.
  • Майонез.
  • Сіль - за смаком.
  • Рослинне масло - для смаження курячого стегенця.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Підготуємо все необхідне.

  • Крок 2

    Почнемо готувати рулет з самого тривалого процесу приготування - це курячий окорок. Тому візьмемо курячий окіст, помиємо, відділимо м'ясо від кістки, поріжемо його невеликими кубиками і присмажимо в сковороді на рослинній олії. Приправимо м'ясо сіллю і смажимо, періодично помішуючи, до золотистого кольору.

  • Крок 3

    Відварені курячі яйця очистимо і натремо на крупній тертці.

  • Крок 4

    Покладемо в глибоку тарілку смажене м'ясо і натерті яйця.

  • Крок 5

    З корейської моркви отожмем зайву вологу і покладемо в миску до інгредієнтів. Туди ж відправимо помиту і дрібно нарізану зелень.

  • Крок 6

    Добавимо майонез і все добре помішаємо.

  • Крок 7

    Лаваш розкладемо на столі, викладемо на нього начинку і рівномірно її розрівняємо по всій поверхні.

  • Крок 8

    Звернемо лаваш рулетом, обернем харчовою плівкою і відправляємо в холодильник просочуватися мінімум на одну годину.

  • Крок 9

    Перед подачею зніміть з рулету харчову плівку і поріжте його порційними шматочками. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: