Загрузка...

Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою

Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою


Сьогодні я хочу з вами, дорогі читачі, поділиться доступним і дуже простим рецептом, який одного разу побачила в одній кулінарній телепередачі. Готував це блюдо шеф-кухар якогось відомого ресторану. Рецепт мені здався простим, смачним і досить швидким. Саме тому я його запам'ятала і приготувала. Як ви могли здогадатися по фото - це рулетики з лаваша. З його використанням готується безліч різноманітних закусок, що дозволяє постійно проводити величезну кількість кулінарних експериментів. Мій рецепт також відноситься до одного з цього великої кількості рецептів, і сьогодні я хочу вас з ним познайомити. Рулетики ці виходять досить-таки різнокольоровими й ошатними. Смак у них дуже ніжний і приємний. Ця закуска сподобалася всій моїй великій родині і тепер я практично на кожне свято готую цей рулет. Якщо у вас намічається якесь торжество або важлива подія, то ця закуска виявиться приємним і несподіваним доповненням до вашого столу.
Рулет з лаваша з курячим окостом і корейською морквою
+1
0
13 вер
Інгредієнти:
  • Один тонкий лаваш.
  • Один курячий окорок.
  • 100 г корейської моркви.
  • Чотири курячі варені яєчка.
  • 200 грам плавленого сирка (це два маленьких сырочка).
  • Невеликий пучок кропу.
  • Майонез.
  • Сіль - за смаком.
  • Рослинне масло - для смаження курячого стегенця.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Підготуємо все необхідне.

  • Крок 2

    Почнемо готувати рулет з самого тривалого процесу приготування - це курячий окорок. Тому візьмемо курячий окіст, помиємо, відділимо м'ясо від кістки, поріжемо його невеликими кубиками і присмажимо в сковороді на рослинній олії. Приправимо м'ясо сіллю і смажимо, періодично помішуючи, до золотистого кольору.

  • Крок 3

    Відварені курячі яйця очистимо і натремо на крупній тертці.

  • Крок 4

    Покладемо в глибоку тарілку смажене м'ясо і натерті яйця.

  • Крок 5

    З корейської моркви отожмем зайву вологу і покладемо в миску до інгредієнтів. Туди ж відправимо помиту і дрібно нарізану зелень.

  • Крок 6

    Добавимо майонез і все добре помішаємо.

  • Крок 7

    Лаваш розкладемо на столі, викладемо на нього начинку і рівномірно її розрівняємо по всій поверхні.

  • Крок 8

    Звернемо лаваш рулетом, обернем харчовою плівкою і відправляємо в холодильник просочуватися мінімум на одну годину.

  • Крок 9

    Перед подачею зніміть з рулету харчову плівку і поріжте його порційними шматочками. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: