Лаваш фарширований

Лаваш фарширований


Лаваш - це дуже тонкий хліб, батьківщина якого, за деякими даними, Вірменія. Найбільш поширений лаваш на Близькому Сході, Вірменії, Ірані, Азербайджані. Але і в наших магазинах з придбанням лаваша особливих проблем немає. З допомогою лаваша готують шаурму, м'ясний пиріг лаваш фарширований, різноманітні рулети.... Якщо б не цей стародавній східний хліб, скільки страв ми так би й не знали. Приготувати фаршировані лаваш не складе особливих труднощів і не займе багато часу. Готуємо без витрат!
Лаваш фарширований
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • Лаваш - один аркуш.
  • Консервований тунець - одна банка.
  • Варені курячі яйця - два.
  • Часник - одна головка.
  • Оливкова олія - дві столові ложки.
  • Лимонний сік - пів лимона.
  • Листя салату.
  • Зелень.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Лимонний сік змішати з оливковою олією і туди видавити часник.

  • Крок 2

    У цю суміш для смаку можна додати маринад з консерви з тунцем.

  • Крок 3

    Усім цим змастити лаваш, після чого по всьому лаваш розкласти листя салату.

  • Крок 4

    Так само на листя покласти нарізані кільцями яйця, тунець і посічену зелень.

  • Крок 5

    Лаваш акуратно загорнути рулетом.

  • Крок 6

    Лаваш акуратно загорнути рулетом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: