Загрузка...

Лаваш фарширований

Лаваш фарширований


Лаваш - це дуже тонкий хліб, батьківщина якого, за деякими даними, Вірменія. Найбільш поширений лаваш на Близькому Сході, Вірменії, Ірані, Азербайджані. Але і в наших магазинах з придбанням лаваша особливих проблем немає. З допомогою лаваша готують шаурму, м'ясний пиріг лаваш фарширований, різноманітні рулети.... Якщо б не цей стародавній східний хліб, скільки страв ми так би й не знали. Приготувати фаршировані лаваш не складе особливих труднощів і не займе багато часу. Готуємо без витрат!
Лаваш фарширований
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • Лаваш - один аркуш.
  • Консервований тунець - одна банка.
  • Варені курячі яйця - два.
  • Часник - одна головка.
  • Оливкова олія - дві столові ложки.
  • Лимонний сік - пів лимона.
  • Листя салату.
  • Зелень.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Лимонний сік змішати з оливковою олією і туди видавити часник.

  • Крок 2

    У цю суміш для смаку можна додати маринад з консерви з тунцем.

  • Крок 3

    Усім цим змастити лаваш, після чого по всьому лаваш розкласти листя салату.

  • Крок 4

    Так само на листя покласти нарізані кільцями яйця, тунець і посічену зелень.

  • Крок 5

    Лаваш акуратно загорнути рулетом.

  • Крок 6

    Лаваш акуратно загорнути рулетом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: