Загрузка...

Легкий лаваш

Легкий лаваш


До цих пір не відомо, як звати того, хто придумав перший загорнути начинку на лаваш, але лаваш з начинкою займає тепер особливе місце серед закусочних страв.
Легкий лаваш
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • лаваш
  • адигейський сир
  • майонез
  • зелень
  • копчена курка
  • гриби
  • плавлений сир
  • морепродукти
  • сир
  • помідори
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    До цих пір не відомо, як звуть ту людину, хто придумав перший звернути начинку в лаваш.

  • Крок 2

    Але лаваш з начинкою займає тепер особливе місце серед закусочних страв.

  • Крок 3

    Начинка для лаваша може бути різною, і саме від начинки залежатиме смак всій закуски.

  • Крок 4

    Начинка може бути з адигейським сиром, майонезом і зеленню, може бути копченою куркою, грибами і плавленим сиром, або з морепродуктами, сиром і помідорами.

  • Крок 5

    Начинка може бути з адигейським сиром, майонезом і зеленню, може бути копченою куркою, грибами і плавленим сиром, або з морепродуктами, сиром і помідорами.

  • Крок 6

    Це дуже смачний рецепт, тепер нам для приготування начинки всі вибрані інгредієнти необхідно добре подрібнити і ретельно перемішати. Можна для цих цілей використовувати блендер.

  • Крок 7

    Далі розстелити на кухонному столі харчову плівку, на неї покласти лист лаваша, намазати його підготовленою начинкою, змастити майонезом і загорнути рулет, обгорнути харчовою плівкою, поставити на кілька годин (мінімум на три години) в холодильник.

  • Крок 8

    Лаваш добре просочиться, потім можна нарізати рулет кільцями і подавати на стіл.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: