Легкий лаваш

Легкий лаваш


До цих пір не відомо, як звати того, хто придумав перший загорнути начинку на лаваш, але лаваш з начинкою займає тепер особливе місце серед закусочних страв.
Легкий лаваш
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • лаваш
  • адигейський сир
  • майонез
  • зелень
  • копчена курка
  • гриби
  • плавлений сир
  • морепродукти
  • сир
  • помідори
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    До цих пір не відомо, як звуть ту людину, хто придумав перший звернути начинку в лаваш.

  • Крок 2

    Але лаваш з начинкою займає тепер особливе місце серед закусочних страв.

  • Крок 3

    Начинка для лаваша може бути різною, і саме від начинки залежатиме смак всій закуски.

  • Крок 4

    Начинка може бути з адигейським сиром, майонезом і зеленню, може бути копченою куркою, грибами і плавленим сиром, або з морепродуктами, сиром і помідорами.

  • Крок 5

    Начинка може бути з адигейським сиром, майонезом і зеленню, може бути копченою куркою, грибами і плавленим сиром, або з морепродуктами, сиром і помідорами.

  • Крок 6

    Це дуже смачний рецепт, тепер нам для приготування начинки всі вибрані інгредієнти необхідно добре подрібнити і ретельно перемішати. Можна для цих цілей використовувати блендер.

  • Крок 7

    Далі розстелити на кухонному столі харчову плівку, на неї покласти лист лаваша, намазати його підготовленою начинкою, змастити майонезом і загорнути рулет, обгорнути харчовою плівкою, поставити на кілька годин (мінімум на три години) в холодильник.

  • Крок 8

    Лаваш добре просочиться, потім можна нарізати рулет кільцями і подавати на стіл.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: