Конвертики з лаваша і з рибою

Конвертики з лаваша і з рибою


Варіантів закусок з лаваша досить багато. Змінюючи начинки, форму закручування, вид приготування отримуємо різні за смаком страви. Мій рецепт - з рибою. Моя сім'я цілком замінила цими конвертиками вечерю. Вийшло ситно, смачно, на вигляд - святково. Можна подати з улюбленим соусом.
Конвертики з лаваша і з рибою
0
0
08 січ
Інгредієнти:
  • риба ( я використовувала минтай) - 1 рибина
  • моркву - 1 - шт.
  • ріпчаста цибуля - 1 цибулина
  • тонкий лаваш - 1 шт
  • сир твердих сортів - 50-70 г
  • яйце - 1 шт.
  • сіль, перець
  • масло рослинне
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рибу миємо та очищаємо від нутрощів, знімаємо шкірку і розбираємо на філе. Дуже зручно використовувати готове філе, якщо є в наявності.

  • Крок 2

    Отримане філе нарізаємо на шматочки. Відправляємо на сковороду з рослинним маслом. Ріпчасту цибулю нарізаємо.

  • Крок 3

    Моркву очищаємо. Натираємо на тертці.

  • Крок 4

    Підготовлені овочі тушкуємо разом з рибним філе в олії до повної готовності риби (20-30 хвилин). Солимо, перчимо за смаком. Залишаємо остивати.

  • Крок 5

    Лаваш ріжемо на квадрати, розмір вибирайте на свій розсуд.

  • Крок 6

    У середину кожного квадратика викладаємо остиглу тушковану рибно-овочеву суміш.

  • Крок 7

    Звертаємо конвертиком.

  • Крок 8

    Яйце збиваємо виделкою або вінчиком до утворення піни.

  • Крок 9

    Підготовлені квадратики з лаваша з начинкою занурюємо у збите яйце і викладаємо у форму для запікання, добре змащену маслом, швом донизу. Якщо яйце залишилося, виливаємо його на конвертики прямо у форму для запікання. Коли всі конвертики з лаваша будуть у формі, їх рясно посипаємо сиром, натертим на тертці.

  • Крок 10

    Запікаємо в духовці 10 -15 хвилин, при температурі 180-200 градусів.

  • Крок 11

    Готову закуску акуратно за допомогою лопатки перекладаємо на блюдо.

  • Крок 12

    Смачно і святково. Приємного апетиту.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: