Загрузка...

Конвертики з лаваша і з рибою

Конвертики з лаваша і з рибою


Варіантів закусок з лаваша досить багато. Змінюючи начинки, форму закручування, вид приготування отримуємо різні за смаком страви. Мій рецепт - з рибою. Моя сім'я цілком замінила цими конвертиками вечерю. Вийшло ситно, смачно, на вигляд - святково. Можна подати з улюбленим соусом.
Конвертики з лаваша і з рибою
0
0
08 січ
Інгредієнти:
  • риба ( я використовувала минтай) - 1 рибина
  • моркву - 1 - шт.
  • ріпчаста цибуля - 1 цибулина
  • тонкий лаваш - 1 шт
  • сир твердих сортів - 50-70 г
  • яйце - 1 шт.
  • сіль, перець
  • масло рослинне
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рибу миємо та очищаємо від нутрощів, знімаємо шкірку і розбираємо на філе. Дуже зручно використовувати готове філе, якщо є в наявності.

  • Крок 2

    Отримане філе нарізаємо на шматочки. Відправляємо на сковороду з рослинним маслом. Ріпчасту цибулю нарізаємо.

  • Крок 3

    Моркву очищаємо. Натираємо на тертці.

  • Крок 4

    Підготовлені овочі тушкуємо разом з рибним філе в олії до повної готовності риби (20-30 хвилин). Солимо, перчимо за смаком. Залишаємо остивати.

  • Крок 5

    Лаваш ріжемо на квадрати, розмір вибирайте на свій розсуд.

  • Крок 6

    У середину кожного квадратика викладаємо остиглу тушковану рибно-овочеву суміш.

  • Крок 7

    Звертаємо конвертиком.

  • Крок 8

    Яйце збиваємо виделкою або вінчиком до утворення піни.

  • Крок 9

    Підготовлені квадратики з лаваша з начинкою занурюємо у збите яйце і викладаємо у форму для запікання, добре змащену маслом, швом донизу. Якщо яйце залишилося, виливаємо його на конвертики прямо у форму для запікання. Коли всі конвертики з лаваша будуть у формі, їх рясно посипаємо сиром, натертим на тертці.

  • Крок 10

    Запікаємо в духовці 10 -15 хвилин, при температурі 180-200 градусів.

  • Крок 11

    Готову закуску акуратно за допомогою лопатки перекладаємо на блюдо.

  • Крок 12

    Смачно і святково. Приємного апетиту.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: