Рулетики з лаваша обсмажені

Рулетики з лаваша обсмажені


Готувала я якось лаваш з начинкою. Яка саме вона була - не пам'ятаю. Пам'ятаю тільки, що половину величезного рулету я нарізала на стіл, а другу прибрала в холодильник. На столі було багато всього смачного, тому до тієї половини рулету, що чекала своєї черги в холодильнику, справа так і не дійшла. Вранці я вирішила все-таки розібратися з рештою лавашем. Дістала його з холодильника і виявила, що він дуже вже добре просочився майонезомю Нарізати його було складно. Вирішила його обсмажити. Вийшло дуже смачно. Хрустка скориночка і соковита начинка. В цей же день всі зажадали повторення. Згадавши цю історію, я вирішила злегка поімпровізувати і приготувати щось схоже. Мені знадобився тонкий лаваш і шинка. Лаваш лавашу теж ворожнечу, я люблю рум'яні, темненька, а не білі, де борошно прямо сиплеться.
Рулетики з лаваша обсмажені
0
0
04 гру
Інгредієнти:
  • Лаваш тонкий - 1 шт.
  • Шинка - 300 г
  • Сир - 150 г
  • Яйця курячі - 1 шт.
  • Майонез
  • Соняшникова олія
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Мені знадобився тонкий лаваш і шинка. Лаваш лавашу теж ворожнечу, я люблю рум'яні, темненька, а не білі, де борошно прямо сиплеться.

  • Крок 2

    нарізати шинку (можна натерти на тертці, але я більше люблю шматочками і не занадто дрібними, а середнього розміру)

  • Крок 3

    нарізати сир (або натерти)

  • Крок 4

    розкачати лаваш

  • Крок 5

    намазати лаваш майонезом, тільки зовсім трохи

  • Крок 6

    викласти на лаваш шинку (я намагаюся залишати по периметру «голі» ділянки, без начинки, щоб вона потім не висипалася)

  • Крок 7

    викласти сир

  • Крок 8

    згорнути рулетик

  • Крок 9

    нарізати скибочками рулетик

  • Крок 10

    викласти рулетики в розігріте масло (на сковороду або каструлю в моєму випадку)

  • Крок 11

    збити яйце, злегка посоливши

  • Крок 12

    влити збите яйце в кожну скибочку

  • Крок 13

    обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки

  • Крок 14

    Дуже смачно вийшло в результаті. Нічого зайвого не було і всього вистачало в начинці. Сир розплавився і став тягучим, поєднуючи всі в одну масу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: