Загрузка...

Рулетики з лаваша обсмажені

Рулетики з лаваша обсмажені


Готувала я якось лаваш з начинкою. Яка саме вона була - не пам'ятаю. Пам'ятаю тільки, що половину величезного рулету я нарізала на стіл, а другу прибрала в холодильник. На столі було багато всього смачного, тому до тієї половини рулету, що чекала своєї черги в холодильнику, справа так і не дійшла. Вранці я вирішила все-таки розібратися з рештою лавашем. Дістала його з холодильника і виявила, що він дуже вже добре просочився майонезомю Нарізати його було складно. Вирішила його обсмажити. Вийшло дуже смачно. Хрустка скориночка і соковита начинка. В цей же день всі зажадали повторення. Згадавши цю історію, я вирішила злегка поімпровізувати і приготувати щось схоже. Мені знадобився тонкий лаваш і шинка. Лаваш лавашу теж ворожнечу, я люблю рум'яні, темненька, а не білі, де борошно прямо сиплеться.
Рулетики з лаваша обсмажені
0
0
04 гру
Інгредієнти:
  • Лаваш тонкий - 1 шт.
  • Шинка - 300 г
  • Сир - 150 г
  • Яйця курячі - 1 шт.
  • Майонез
  • Соняшникова олія
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Мені знадобився тонкий лаваш і шинка. Лаваш лавашу теж ворожнечу, я люблю рум'яні, темненька, а не білі, де борошно прямо сиплеться.

  • Крок 2

    нарізати шинку (можна натерти на тертці, але я більше люблю шматочками і не занадто дрібними, а середнього розміру)

  • Крок 3

    нарізати сир (або натерти)

  • Крок 4

    розкачати лаваш

  • Крок 5

    намазати лаваш майонезом, тільки зовсім трохи

  • Крок 6

    викласти на лаваш шинку (я намагаюся залишати по периметру «голі» ділянки, без начинки, щоб вона потім не висипалася)

  • Крок 7

    викласти сир

  • Крок 8

    згорнути рулетик

  • Крок 9

    нарізати скибочками рулетик

  • Крок 10

    викласти рулетики в розігріте масло (на сковороду або каструлю в моєму випадку)

  • Крок 11

    збити яйце, злегка посоливши

  • Крок 12

    влити збите яйце в кожну скибочку

  • Крок 13

    обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки

  • Крок 14

    Дуже смачно вийшло в результаті. Нічого зайвого не було і всього вистачало в начинці. Сир розплавився і став тягучим, поєднуючи всі в одну масу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: