Загрузка...

Рулети з вірменського лаваша

Рулети з вірменського лаваша
0
0
18 вер
Рулети з вірменського лаваша


Інгредієнти:

• Шпинат свіжий - 400г
• Гриби свіжі - 150г
• Сир фета - 150г
• Мускатний горіх мелений - 1/5 ст. ложки
• Вершкове масло (розтоплене) - 35г
• Масло рослинне
• Листи лаваша
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Духова шафа розігрівається до 180оС.
• Свіже листя шпинату, з попередньо зрізаними стеблами, укладаються в миску або іншу ємність, заливаються окропом приблизно на 3 хвилини.
• Вода зливається, листя ополіскуються водою, обсушиваются на чистому вафельному рушник.
• Свіжі промиті і нарізані гриби і тушкують до готовності в невеликій кількості олії рослинного походження.
• Сир попередньо кришиться і потім змішується з вже подрібненим шпинатом.
• Додаються тушковані охолоджені гриби.
• За смаком додається сіль, перець і мускатний горіх.
• Кожен лист лавашу змащують вершковим маслом.
• Потім викладається підготовлена начинка і розподіляється рівномірним шаром по всій поверхні.
• Листи лаваша закручуються в рулети і викладають на деко.
• Запікаються рулети приблизно 10-15 хвилин до золотистого кольору.
• Готові рулети нарізати на порційні шматочки і подаються.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: