Рулети з вірменського лаваша

Рулети з вірменського лаваша
0
0
18 вер
Рулети з вірменського лаваша


Інгредієнти:

• Шпинат свіжий - 400г
• Гриби свіжі - 150г
• Сир фета - 150г
• Мускатний горіх мелений - 1/5 ст. ложки
• Вершкове масло (розтоплене) - 35г
• Масло рослинне
• Листи лаваша
• Перець
• Сіль

Приготування:

• Духова шафа розігрівається до 180оС.
• Свіже листя шпинату, з попередньо зрізаними стеблами, укладаються в миску або іншу ємність, заливаються окропом приблизно на 3 хвилини.
• Вода зливається, листя ополіскуються водою, обсушиваются на чистому вафельному рушник.
• Свіжі промиті і нарізані гриби і тушкують до готовності в невеликій кількості олії рослинного походження.
• Сир попередньо кришиться і потім змішується з вже подрібненим шпинатом.
• Додаються тушковані охолоджені гриби.
• За смаком додається сіль, перець і мускатний горіх.
• Кожен лист лавашу змащують вершковим маслом.
• Потім викладається підготовлена начинка і розподіляється рівномірним шаром по всій поверхні.
• Листи лаваша закручуються в рулети і викладають на деко.
• Запікаються рулети приблизно 10-15 хвилин до золотистого кольору.
• Готові рулети нарізати на порційні шматочки і подаються.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: