Лаваш рецепт

Лаваш рецепт
0
0
18 вер
Лаваш рецепт


Сьогодні вже важко кого - небудь здивувати холодними рулетами у вірменському лаваші. Блюдо досить часто готують господині, воно вже стало традиційним. А що якщо самому спекти вірменський лаваш рецепт, якого зовсім нескладно, а просто приготувати. Курку по - мексиканський в лаваші з соусом. Ця гаряча закуска стане прикрасою вашого столу.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування вірменського лаваша:
Для тіста:

•2,5 склянки борошна
• 25 г дріжджів
• 2 столові ложки вершкового масла
Для начинки:
•600 г курячого філе
• 0,5 кг солодкого перцю
• 160 г твердого сиру
• 2 цибулини
• перець за смаком
• сіль, перець

Процес приготування:
• В 1 склянці теплої води розчиняємо дріжджі, даємо постояти.
• Просіваємо борошно, солимо, додаємо розм'якшене вершкове масло, розчинені дріжджі і замішуємо тісто, ставимо в тепле місце на 40 хвилин, щоб піднялося.
• Приготоване тісто ділимо на шматочки і формуємо з них кульки розміром у куряче яйце, даємо йому піднятися.
• Потім кожен шар розгортаємо в тонкий пласт товщиною 2 мм
• Велику широку сковороду добре розігріваємо, викладаємо в неї лаваш і обсмажуємо протягом 10 -15 секунд з кожної сторони, перевертаючи, як тільки лаваш побіліє і покриється пухирями. Щоб лаваш не став ламким, його не можна смажити до рум'яної скоринки.
• Готові лаваші викладаємо між двома вкладеними кухонними серветками до їх охолодження.
• Попередньо відварене куряче філе нарізаємо на дрібні шматочки.
• Помиті, очищені від плодоніжок, перець нарізаємо соломкою.
• Очищену і помиту цибулю нарізаємо півкільцями.
• Нарізану цибулю обсмажуємо в рослинному маслі до готовності протягом 10 хвилин.
• До смаженій цибулі з перцем додаємо подрібнене куряче філе, дрібно різану зелень петрушки, сіль, перець і тушкуємо до готовності.
• Твердий сир тремо на крупній тертці, додаємо до приготованої маси.
• Приготований фарш викладаємо на лаваш і звертаємо його конвертиками, викладаємо на змащене олією деко і запікаємо в заздалегідь прогрітій духовці протягом 12 хвилин.
• Для приготування соусу помідори нарізаємо дрібними кубиками, додаємо подрібнену зелень петрушки, змішуємо, додаємо за смаком сіль, перець, лимонний сік.
• Спечені рулети викладаємо на блюдо і, подаючи до столу, поливають приготовленим соусом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: