Загрузка...

Лаваш рецепт

Лаваш рецепт
0
0
18 вер
Лаваш рецепт


Сьогодні вже важко кого - небудь здивувати холодними рулетами у вірменському лаваші. Блюдо досить часто готують господині, воно вже стало традиційним. А що якщо самому спекти вірменський лаваш рецепт, якого зовсім нескладно, а просто приготувати. Курку по - мексиканський в лаваші з соусом. Ця гаряча закуска стане прикрасою вашого столу.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування вірменського лаваша:
Для тіста:

•2,5 склянки борошна
• 25 г дріжджів
• 2 столові ложки вершкового масла
Для начинки:
•600 г курячого філе
• 0,5 кг солодкого перцю
• 160 г твердого сиру
• 2 цибулини
• перець за смаком
• сіль, перець

Процес приготування:
• В 1 склянці теплої води розчиняємо дріжджі, даємо постояти.
• Просіваємо борошно, солимо, додаємо розм'якшене вершкове масло, розчинені дріжджі і замішуємо тісто, ставимо в тепле місце на 40 хвилин, щоб піднялося.
• Приготоване тісто ділимо на шматочки і формуємо з них кульки розміром у куряче яйце, даємо йому піднятися.
• Потім кожен шар розгортаємо в тонкий пласт товщиною 2 мм
• Велику широку сковороду добре розігріваємо, викладаємо в неї лаваш і обсмажуємо протягом 10 -15 секунд з кожної сторони, перевертаючи, як тільки лаваш побіліє і покриється пухирями. Щоб лаваш не став ламким, його не можна смажити до рум'яної скоринки.
• Готові лаваші викладаємо між двома вкладеними кухонними серветками до їх охолодження.
• Попередньо відварене куряче філе нарізаємо на дрібні шматочки.
• Помиті, очищені від плодоніжок, перець нарізаємо соломкою.
• Очищену і помиту цибулю нарізаємо півкільцями.
• Нарізану цибулю обсмажуємо в рослинному маслі до готовності протягом 10 хвилин.
• До смаженій цибулі з перцем додаємо подрібнене куряче філе, дрібно різану зелень петрушки, сіль, перець і тушкуємо до готовності.
• Твердий сир тремо на крупній тертці, додаємо до приготованої маси.
• Приготований фарш викладаємо на лаваш і звертаємо його конвертиками, викладаємо на змащене олією деко і запікаємо в заздалегідь прогрітій духовці протягом 12 хвилин.
• Для приготування соусу помідори нарізаємо дрібними кубиками, додаємо подрібнену зелень петрушки, змішуємо, додаємо за смаком сіль, перець, лимонний сік.
• Спечені рулети викладаємо на блюдо і, подаючи до столу, поливають приготовленим соусом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: