Загрузка...

Страви з лаваша

Страви з лаваша
0
0
18 лют
Страви з лаваша


Готуємо смачні страви з лаваша


Вирішили зібратися з друзями на пікнік? М'ясо вже замаринувати, інші продукти теж підготовлені. Але, поки буде готуватися м'ясо, захочеться щось перекусити. Пропоную смачну закуску, яка вгамує голод, поки будете чекати смачне і ароматне м'ясо. Отже, готуємо дуже смачну закуску це страви з лаваша.

Основні інгредієнти:
• 2 шт. - Лаваш;
• 2 шт. - Плавлені сирки;
• 3-4 зубчики - часник;
• Масло вершкове і свіжий кріп;
• 2 шт. - Яйця курячі.

Процес приготування:
• Часник чистимо і подрібнюємо, обсмажуємо пару хвилин на вершковому маслі, щоб надати йому найбільш пікантний аромат.
• Перш ніж нарізати плавлений сир, змочіть ніж в холодній воді, справа піде швидше. Нарізати на брусочки, приблизно, кожен сирок на 4 частини.
• Розрізаємо лаваш на невеликі квадрати, в які, в подальшому, будемо загортати начинку. (Нарізаємо приблизно десять на десять сантиметрів).
• На кожен квадрат опускаємо шматочок сиру, присипаємо трохи часником і загортаємо. Немає певного правила, як згортати, орієнтуйтеся на свій смак і свої вміння.
• Проводимо ті ж маніпуляції з рештою квадратиками.
• Вбити в глибоку миску два яйця і збити до утворення невеликої пінки.
• На розігріту сковорідку кидаємо шматочок вершкового масла, грам 50 і розігріваємо. Вмочуємо рулети в клярі і викладаємо на сковорідку, обсмажуємо з двох сторін, до появи золотої скоринки. (Можна кинути на сковорідку трохи подрібненого часнику, рулетики будуть ще пахучі, але, тут, строго на любителя. За умови, що ви любите гостреньке).
• Готові конвертики викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленню.
• Подавати до столу можна в гарячому, так і холодному вигляді. Смачніше буде, якщо вмочати в кисло-солодкий соус.

Готуємо просто дивовижні страви з лаваша
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: