Загрузка...

Лаваш рецепт приготування

Лаваш рецепт приготування
0
0
18 лют
Лаваш рецепт приготування


Лаваш рецепт приготування дуже смачний


Багато хто з нас купували магазинний лаваш, який продається в пакетиках. Безсумнівно, смачно і швидко. Але немає нічого смачнішого, домашнього лаваша приготованого своїми руками. Робиться він швидко і складного немає нічого, будь-якій господині, навіть самої починаючої, буде по плечу. Отже, лаваш рецепт приготування.

Основні інгредієнти:
• 2-3 склянки - борошно;
• Тепла вода, сіль, трохи дріжджів.

Процес приготування:
• Попередньо розводимо дріжджі в трохи теплій воді. Вода не повинна бути гарячою або дуже холодною, постарайтеся вибрати золоту серединку.
• Просіваємо борошно в глибоку миску, додаємо дрібку солі і розведені дріжджі з водичкою.
• Перемішати, поступово додаючи решту муки і воду. Замішуємо круте, але еластичне тісто.
• Накрити тісто сухим рушником і залишити в теплому місці хвилин на 15. Можна трохи більше, але не більше півгодини.
• Перекладаємо тісто на обробну дошку і розрізаємо на п'ять частин. Якщо хочете лаваші меншого розміру, то ділите на велику кількість частин.
• Формуємо невеликі кульки, рясно посипаємо борошном і розгортаємо качалкою, до отримання тонкого кола.
• На газову панель поставте протвень для випікання, великий. Нагрійте до максимальної температуру і викладайте лаваш. Не відходьте від плити, печеться він півтори хвилини. Поклавши, секунд через тридцять перевертаємо на інший бік. Головне, не пересушити лаваш.
• Приготовані лаваші викладайте на рушник, кожен з двох сторін збризніть трохи водою. Прикрийте рушником і дайте трохи постояти. Завдяки такому методу, вони виходять м'які і зовсім не ламаються.
• Зберігати краще всього в поліетиленових пакетах, закриваючи дуже щільно, щоб не проникало повітря. Зберігаються досить довго і залишаються все - одно смачними.

Лаваш рецепт приготування без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: