Лаваш з крабовими паличками

Лаваш з крабовими паличками
+2
0
18 лют
Лаваш з крабовими паличками


Лаваш з крабовими паличками дуже смачний рецепт


У вас зовсім немає часу готувати, а гості вже на підході? Можна приготувати воістину чудову закуску, яка сподобається вам і вашим гостям. Готується швидко і просто, зі стандартного набору продуктів, який є в кожному холодильнику. Часто готую такі рулети вдома, і не встигнеш озирнутися, а всі вже змели. Отже, лаваш з крабовими паличками.

Основні інгредієнти:
• 2 шт. - Лаваш;
• 250 грам - крабові палички;
• 4-5 шт. - Курячі яйця;
• 1/5 склянки - рис відвареної;
• 1 шт. - Цибуля ріпчаста;
• Кріп свіжий, майонез, перець мелений.

Процес приготування:
• Промиваємо рис під проточною водою і відварюємо в трохи підсоленій воді до повної готовності.
• Відварюємо яйця круто. Щоб вони не лопнули, додайте у воду трохи солі.
• Дрібно покришити цибулину і обсмажити на вершковому маслі.
• Яйця натерти на крупну тертку.
• Крабові палички розморожуємо, виймаємо з пакетиків і ріжемо невеликими кубиками. (Крабові палички можна замінити на крабове м'ясо).
• Зелень дрібно ріжемо.
• З'єднуємо всю начинку в глибокій тарілці, трохи перчимо, додаємо майонез і ретельно вимішуємо.
• Розгорнути лаваш, рівномірним шаром викласти начинку і згорнути рулетиком. Загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 3 години.
• Дістаємо рулети, і ріжемо довільними порційними шматочками. Прикрасити можна гілочками свіжої зелені, лимоном, часточками перепелиних яєць і маслинки. Для зручності їсти, можна кожен шматочок нанизати на спажку. Але це ще не все, такою сумішшю можна нашпигувати тарталетки або домашні млинчики, намазувати на бутерброди або фарширувати яйця.

Простий лаваш з крабовими паличками готуємо без витрат смачно
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: