Загрузка...

Лаваш з крабовими паличками

Лаваш з крабовими паличками
+2
0
18 лют
Лаваш з крабовими паличками


Лаваш з крабовими паличками дуже смачний рецепт


У вас зовсім немає часу готувати, а гості вже на підході? Можна приготувати воістину чудову закуску, яка сподобається вам і вашим гостям. Готується швидко і просто, зі стандартного набору продуктів, який є в кожному холодильнику. Часто готую такі рулети вдома, і не встигнеш озирнутися, а всі вже змели. Отже, лаваш з крабовими паличками.

Основні інгредієнти:
• 2 шт. - Лаваш;
• 250 грам - крабові палички;
• 4-5 шт. - Курячі яйця;
• 1/5 склянки - рис відвареної;
• 1 шт. - Цибуля ріпчаста;
• Кріп свіжий, майонез, перець мелений.

Процес приготування:
• Промиваємо рис під проточною водою і відварюємо в трохи підсоленій воді до повної готовності.
• Відварюємо яйця круто. Щоб вони не лопнули, додайте у воду трохи солі.
• Дрібно покришити цибулину і обсмажити на вершковому маслі.
• Яйця натерти на крупну тертку.
• Крабові палички розморожуємо, виймаємо з пакетиків і ріжемо невеликими кубиками. (Крабові палички можна замінити на крабове м'ясо).
• Зелень дрібно ріжемо.
• З'єднуємо всю начинку в глибокій тарілці, трохи перчимо, додаємо майонез і ретельно вимішуємо.
• Розгорнути лаваш, рівномірним шаром викласти начинку і згорнути рулетиком. Загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 3 години.
• Дістаємо рулети, і ріжемо довільними порційними шматочками. Прикрасити можна гілочками свіжої зелені, лимоном, часточками перепелиних яєць і маслинки. Для зручності їсти, можна кожен шматочок нанизати на спажку. Але це ще не все, такою сумішшю можна нашпигувати тарталетки або домашні млинчики, намазувати на бутерброди або фарширувати яйця.

Простий лаваш з крабовими паличками готуємо без витрат смачно
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: