Загрузка...

Лаваш з начинкою рецепт

Лаваш з начинкою рецепт
0
0
18 лют
Лаваш з начинкою рецепт


Готуємо дуже смачний лаваш з начинкою рецепт


Думаю, у кожного з нас, був у житті випадок, званий «зліпила з того, що було». Так сталося і в мене, і досвід виявився досить вдалий. Тепер це блюдо міцно прижилося в сім'ї, змітається в раз і проситься добавки. Отже, дуже смачний лаваш з начинкою рецепт смачного приготування.

Основні інгредієнти:
• 1 упаковка-лаваш;
• 1 шт. - Морква;
• 1 шт. - Картопля;
• 1 шт. - Яйце;
• 200 грам - варена або копчена ковбаса;
• 1 шт. - Свіжий огірочок;
• Сметана;
• Пару пір'я зеленої цибулі.

Процес приготування:
• Миємо та чистимо огірок, ріжемо невеликими кубиками і відправляємо в глибоку миску.
• Картоплю, моркву і одне яйце відправляємо в каструлю і варимо до готовності кожного інгредієнти.
• Очищаємо шкурку з ковбаси і нарізаємо шматочками, які повинні бути трохи більше шматочків огірка. Відправляємо в миску до порізаних огірочків.
• Зварену моркву очищаємо і трем на дрібну тертку. Висипаємо до решти інгредієнтів.
• Промиваємо пір'я цибулі під проточною водою, даємо трохи обсохнути і подрібнюємо.
• Варене яйце очищаємо і нарізаємо кубиками. Відправляємо в миску, і присипаємо зеленою цибулею.
• Очищаємо картоплю, і нарізаємо самими маленькими кубиками, якими тільки можливо. Відправляємо в миску, додаємо сметану і вимішуємо.
• Лаваш ріжемо квадратиками, в які будемо розміщувати начинку. Розмір квадратів може бути різний, все залежить від того, якого розміру ви хочете отримати готові продукти.
• Викладаємо на кожен квадратик начинку і загортаємо.
• Подавати до столу в холодному вигляді. Можна і в гарячому, тут справа смаку. А, також, в окремих піалах можна подати змішаний майонез з кетчупом або майонез змішаний з дрібно рубаною зеленню. Смачного.

Готуємо смачний лаваш з начинкою рецепт простого приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: