Загрузка...

Рулетики з лаваша

Рулетики з лаваша
0
0
18 лют
Рулетики з лаваша


Готуємо дуже прості рулетики з лаваша


Лаваш-це хліб, який вважається традиційним на Кавказі. Відомий він вже не одну тисячу років і являє собою тоненький корж із пшеничного борошна. Сам по собі прісний, але смачний. Лаваш став популярний вже у всьому світі, існує маса рецептів, як приготувати його смачно і з різноманітними начинками. Отже, рулетики з лаваша.

Основні інгредієнти:
• Тонкий лаваш-3 шт.;
• 250 грам - шампіньйони;
• 300 грам - твердий сир;
• 1 шт. - Цибуля ріпчаста;
• Кріп і петрушка, свіжі пір'я цибулі;
• Рослинна олія, майонез.

Процес приготування:
• Цибулю чистимо і ріжемо як можна дрібніше. Пассіруем на соняшниковій олії до прозорості.
• Гриби промиваємо, висушуємо, ріжемо невеликими шматочками й обсмажуємо на олії до готовності.
• Кріп, петрушку і цибулю ріжемо дрібно, чим дрібніше, тим краще.
• Сир натираємо на дрібній тертці.
• Перший лист лаваша змащуємо трохи майонезом, засипаємо нашої зеленню. На нього викладаємо другий лист, також, не забуваємо про майонез, і викладаємо цибулю та печериці. Прикриваємо третім листом, трохи змазаним майонезом і засипаємо сиром.
• Отриману конструкцію скачуємо в рулет і відправляємо в холодильник на півгодини.
• Подавати до столу, порізавши на порційні шматочки. Можна в холодному вигляді, прямо з холодильника, мої домашні, кажуть, так смачніше. Але, для себе я розігріваю в духовці, розплавлений сир у поєднанні з зеленню, здається ніжним і ароматним.

Рулетики з лаваша це дуже смачно і просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: