Рулетики з лаваша

Рулетики з лаваша
0
0
18 лют
Рулетики з лаваша


Готуємо дуже прості рулетики з лаваша


Лаваш-це хліб, який вважається традиційним на Кавказі. Відомий він вже не одну тисячу років і являє собою тоненький корж із пшеничного борошна. Сам по собі прісний, але смачний. Лаваш став популярний вже у всьому світі, існує маса рецептів, як приготувати його смачно і з різноманітними начинками. Отже, рулетики з лаваша.

Основні інгредієнти:
• Тонкий лаваш-3 шт.;
• 250 грам - шампіньйони;
• 300 грам - твердий сир;
• 1 шт. - Цибуля ріпчаста;
• Кріп і петрушка, свіжі пір'я цибулі;
• Рослинна олія, майонез.

Процес приготування:
• Цибулю чистимо і ріжемо як можна дрібніше. Пассіруем на соняшниковій олії до прозорості.
• Гриби промиваємо, висушуємо, ріжемо невеликими шматочками й обсмажуємо на олії до готовності.
• Кріп, петрушку і цибулю ріжемо дрібно, чим дрібніше, тим краще.
• Сир натираємо на дрібній тертці.
• Перший лист лаваша змащуємо трохи майонезом, засипаємо нашої зеленню. На нього викладаємо другий лист, також, не забуваємо про майонез, і викладаємо цибулю та печериці. Прикриваємо третім листом, трохи змазаним майонезом і засипаємо сиром.
• Отриману конструкцію скачуємо в рулет і відправляємо в холодильник на півгодини.
• Подавати до столу, порізавши на порційні шматочки. Можна в холодному вигляді, прямо з холодильника, мої домашні, кажуть, так смачніше. Але, для себе я розігріваю в духовці, розплавлений сир у поєднанні з зеленню, здається ніжним і ароматним.

Рулетики з лаваша це дуже смачно і просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: