Рулетики з лаваша з начинкою

Рулетики з лаваша з начинкою
+6
0
18 лют
Рулетики з лаваша з начинкою


Рулетики з лаваша з начинкою дуже смачний рецепт


Є маса різноманітних начинок, який можна загорнути в лаваш. І кожен раз, буде виходити дуже смачно. Пропоную вам смачну і освіжаючу начинку, яку коли то побачила в одному поширеному журналі. Приготувала, дуже сподобалося. Отже, рулетики з лаваша з начинкою.

Основні інгредієнти:
• 400 грам - куряче філе;
• 1 шт. - Цибулина;
• Пучок кропу і петрушки;
• 2 шт. - Мариновані огірочки (бажано великі);
• 1 шт. - Червоний перець;
• Величезний пучок листового салату;
• 2 листи - тонкий вірменський лаваш;
• Майонез, сіль, перець.

Процес приготування:
• Промиваємо філе під проточною водою і відправляємо в киплячу воду. Варимо до готовності і охолоджуємо. Перекручуємо через м'ясорубку і висипаємо в глибоку ємність.
• Цибулю ріжемо і бланшируємо як можна дрібніше. Відправляємо до курки.
• Болгарський перець промиваємо, очищаємо від нутрощів і ріжемо тонкими тонкими смужками. Завдовжки близько півтора сантиметрів.
• Огірок промиваємо, очищати не потрібно, і ріжемо невеликими смужками або кубиками.
• Дрібно ріжемо кріп і петрушку. Всі інгредієнти змішуємо і заливаємо трохи майонезу. Солимо і перчимо, ретельно вимішуємо. Начинка готова.
• Листя салату промиваємо під проточною водою і даємо обсохнути.
• Змащуємо пласт лаваша майонезом і по всьому периметру викладаємо салатні листя.
• Викладаємо начинку і поширюємо по всьому лаваша. Акуратно загортаємо. Так як рулет виходить досить довгий, то розріжте його на дві частини.
• Загортаємо в поліетилен або в фольгу, відправляємо в холодильник на пару годин.
• Перед подачею до столу, нарізати широкими скибочками.

Дуже смачні рулетики з лаваша з начинкою це просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: