Загрузка...

Рулетики з лаваша з начинкою

Рулетики з лаваша з начинкою
+6
0
18 лют
Рулетики з лаваша з начинкою


Рулетики з лаваша з начинкою дуже смачний рецепт


Є маса різноманітних начинок, який можна загорнути в лаваш. І кожен раз, буде виходити дуже смачно. Пропоную вам смачну і освіжаючу начинку, яку коли то побачила в одному поширеному журналі. Приготувала, дуже сподобалося. Отже, рулетики з лаваша з начинкою.

Основні інгредієнти:
• 400 грам - куряче філе;
• 1 шт. - Цибулина;
• Пучок кропу і петрушки;
• 2 шт. - Мариновані огірочки (бажано великі);
• 1 шт. - Червоний перець;
• Величезний пучок листового салату;
• 2 листи - тонкий вірменський лаваш;
• Майонез, сіль, перець.

Процес приготування:
• Промиваємо філе під проточною водою і відправляємо в киплячу воду. Варимо до готовності і охолоджуємо. Перекручуємо через м'ясорубку і висипаємо в глибоку ємність.
• Цибулю ріжемо і бланшируємо як можна дрібніше. Відправляємо до курки.
• Болгарський перець промиваємо, очищаємо від нутрощів і ріжемо тонкими тонкими смужками. Завдовжки близько півтора сантиметрів.
• Огірок промиваємо, очищати не потрібно, і ріжемо невеликими смужками або кубиками.
• Дрібно ріжемо кріп і петрушку. Всі інгредієнти змішуємо і заливаємо трохи майонезу. Солимо і перчимо, ретельно вимішуємо. Начинка готова.
• Листя салату промиваємо під проточною водою і даємо обсохнути.
• Змащуємо пласт лаваша майонезом і по всьому периметру викладаємо салатні листя.
• Викладаємо начинку і поширюємо по всьому лаваша. Акуратно загортаємо. Так як рулет виходить досить довгий, то розріжте його на дві частини.
• Загортаємо в поліетилен або в фольгу, відправляємо в холодильник на пару годин.
• Перед подачею до столу, нарізати широкими скибочками.

Дуже смачні рулетики з лаваша з начинкою це просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: