Pецепт лаваш

Pецепт лаваш
0
0
18 лют
Pецепт лаваш


Дуже смачний рецепт лаваш
Лаваш - це східний хліб, який доводиться до смаку у всіх країнах світу. Його можна приготувати самому без особливих зусиль, так як рецепт лаваш дуже простий.

Лаваш «Домашній»
Основні інгредієнти:
• Пшеничне борошно 600 гр
• 350 мл теплої води
• Столова ложка (з гіркою) сухих тремтить
• По одній чайній ложці солі й цукру
• Олія рослинна

Процес приготування:
• Розчиніть в теплій воді дріжджі. Додайте цукру, солі і просіяне борошно. Залиште трохи борошна для вимісити.
• На робочу поверхню насипте борошно і на ній розкачайте тісто. Розкочувати слід в перебігу десяти хвилин. Після чого, готове тісто помістіть в миску, і накрийте рушником або ж спеціальною харчовою плівкою. Залиште його в теплому місці, щоб воно підійшло. Почекати сорок хвилин.
• Тепер змочіть руки маслом рослинним і дістаньте тісто з миски. Помісі його ще раз хвилин п'ять, після чого відправте його назад в посуд на двадцять хвилин. Після закінчення часу тісто має піднятися ще раз.
• Налийте на деко масло, змочіть у ньому руки і візьміть готове тісто. Вивалятися його в маслі і надайте йому форму колобка.
• Тепер колобок розплющите руками і надайте йому форму лаваша. За допомогою пальців зробіть бортики і борозенки і залиште так на п'ятнадцять хвилин.
• Змочіть поверхню лаваша водою і відправте його в розігріту до 200 С духову камеру. Випікайте при такій температурі, до тих пір поки лаваш не прийме золотистий відтінок.

Смачний рецепт лаваш готуємо дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: