Загрузка...

Pецепт лаваш

Pецепт лаваш
0
0
18 лют
Pецепт лаваш


Дуже смачний рецепт лаваш
Лаваш - це східний хліб, який доводиться до смаку у всіх країнах світу. Його можна приготувати самому без особливих зусиль, так як рецепт лаваш дуже простий.

Лаваш «Домашній»
Основні інгредієнти:
• Пшеничне борошно 600 гр
• 350 мл теплої води
• Столова ложка (з гіркою) сухих тремтить
• По одній чайній ложці солі й цукру
• Олія рослинна

Процес приготування:
• Розчиніть в теплій воді дріжджі. Додайте цукру, солі і просіяне борошно. Залиште трохи борошна для вимісити.
• На робочу поверхню насипте борошно і на ній розкачайте тісто. Розкочувати слід в перебігу десяти хвилин. Після чого, готове тісто помістіть в миску, і накрийте рушником або ж спеціальною харчовою плівкою. Залиште його в теплому місці, щоб воно підійшло. Почекати сорок хвилин.
• Тепер змочіть руки маслом рослинним і дістаньте тісто з миски. Помісі його ще раз хвилин п'ять, після чого відправте його назад в посуд на двадцять хвилин. Після закінчення часу тісто має піднятися ще раз.
• Налийте на деко масло, змочіть у ньому руки і візьміть готове тісто. Вивалятися його в маслі і надайте йому форму колобка.
• Тепер колобок розплющите руками і надайте йому форму лаваша. За допомогою пальців зробіть бортики і борозенки і залиште так на п'ятнадцять хвилин.
• Змочіть поверхню лаваша водою і відправте його в розігріту до 200 С духову камеру. Випікайте при такій температурі, до тих пір поки лаваш не прийме золотистий відтінок.

Смачний рецепт лаваш готуємо дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: