Загрузка...

Рулет з лаваша

Рулет з лаваша
+1
0
18 лют
Рулет з лаваша


Рулет з лаваша дуже смачний рецепт


Лаваш це блюдо з Кавказу, і, як і безсмертний кавказький народ, лаваш має дуже яскравий і запам'ятовується смак. Вам буде цікаво дізнатися, як з'явився лаваш, потім ми розповімо, як приготувати рулет з лаваша з продуктів, які вміщаються в будь-якому холодильнику.
Лаваш - це вірменське слово, в перекладі воно означає прісний білий хліб у вигляді коржа. Лаваш ще називають «вірменський хліб». А азербайджанці його називають «фетір» або «юха». Крім Кавказу лаваш ще широко поширюємо і на близькому сході. У самому ж Азербайджані є кулінарна традиція подавати рис, загорнутий лаваш до м'яса.
Поки лаваш ще гарячий, він схожий на маїсовий корж, але коли він висихає, то стає твердим і ламким. Іноді перед випічкою на тісто посипають посмажені насіння маку або кунжуту.
В Вірменської Апостольської Церкви лаваш застосовується на церемонії Євхаристії замість хліба.
Традиційний лаваш на Кавказі, а так само в інших регіонах печуть на стінках тандира.
У сухому вигляді він може зберігатися тривало час. Що б вживати в їжу, його кроплять водою і їдять в м'якому вигляді. М'який лаваш використовується в якості закуски разом з сиром, кропом та в загорнутому вигляді - це називається дурум.

Для приготування рулету з лаваша вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
• 3 штуки лаваша,
• 4 штуки варених яйця,
• 1 пачка крабових паличок,
• 2 пучка кропу,
• 3 невеликих зубчики часнику, додавати за смаком,
• Майонез.

Рецепт приготування:
• Приготування рулету з готового лаваша не займе у вас багато часу. У підсумку ви отримаєте блюдо, яким зможете надовго наїстися. В середньому у вас це займе 20 хвилин.
• Змастіть майонезом перший пласт лаваша і посипте його часником і яйцями, протерши їх на тертці.
• Накрийте зверху другим шаром і змастіть майонезом. Зверху посипте крабовими паличками, також натерши їх на тертці.
• Накрийте Третій пласт і знову змастіть майонезом. Зверху густо посипте кропом, попередньо нарізавши його дрібно.
• Закрутіть в рулет, покладіть в пакет, а потім в холодильник, що б він просочився. Він може просочуватися скільки завгодно часу. Чим більше часу, тим буде смачніше.

Готуємо смачний рулет з лаваша самі рецепт приготування без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: