Рулет з лаваша

Рулет з лаваша
+1
0
18 лют
Рулет з лаваша


Рулет з лаваша дуже смачний рецепт


Лаваш це блюдо з Кавказу, і, як і безсмертний кавказький народ, лаваш має дуже яскравий і запам'ятовується смак. Вам буде цікаво дізнатися, як з'явився лаваш, потім ми розповімо, як приготувати рулет з лаваша з продуктів, які вміщаються в будь-якому холодильнику.
Лаваш - це вірменське слово, в перекладі воно означає прісний білий хліб у вигляді коржа. Лаваш ще називають «вірменський хліб». А азербайджанці його називають «фетір» або «юха». Крім Кавказу лаваш ще широко поширюємо і на близькому сході. У самому ж Азербайджані є кулінарна традиція подавати рис, загорнутий лаваш до м'яса.
Поки лаваш ще гарячий, він схожий на маїсовий корж, але коли він висихає, то стає твердим і ламким. Іноді перед випічкою на тісто посипають посмажені насіння маку або кунжуту.
В Вірменської Апостольської Церкви лаваш застосовується на церемонії Євхаристії замість хліба.
Традиційний лаваш на Кавказі, а так само в інших регіонах печуть на стінках тандира.
У сухому вигляді він може зберігатися тривало час. Що б вживати в їжу, його кроплять водою і їдять в м'якому вигляді. М'який лаваш використовується в якості закуски разом з сиром, кропом та в загорнутому вигляді - це називається дурум.

Для приготування рулету з лаваша вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
• 3 штуки лаваша,
• 4 штуки варених яйця,
• 1 пачка крабових паличок,
• 2 пучка кропу,
• 3 невеликих зубчики часнику, додавати за смаком,
• Майонез.

Рецепт приготування:
• Приготування рулету з готового лаваша не займе у вас багато часу. У підсумку ви отримаєте блюдо, яким зможете надовго наїстися. В середньому у вас це займе 20 хвилин.
• Змастіть майонезом перший пласт лаваша і посипте його часником і яйцями, протерши їх на тертці.
• Накрийте зверху другим шаром і змастіть майонезом. Зверху посипте крабовими паличками, також натерши їх на тертці.
• Накрийте Третій пласт і знову змастіть майонезом. Зверху густо посипте кропом, попередньо нарізавши його дрібно.
• Закрутіть в рулет, покладіть в пакет, а потім в холодильник, що б він просочився. Він може просочуватися скільки завгодно часу. Чим більше часу, тим буде смачніше.

Готуємо смачний рулет з лаваша самі рецепт приготування без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: