Загрузка...

Закуска до пива

Закуска до пива
+4
0
12 лют
Закуска до пива


Закуска до пива дуже смачний рецепт


Зараз наближатися пора, коли угамувати спрагу або просто відпочити біля озера нам допомагає пиво. Але завжди залишається проблема, що вибрати і яка повинна бути закуска до пива. Більшість віддають перевагу рибі різних способів приготування: копченої, в'яленої, сушеної і тому подібної. Але одне, і теж, рано чи пізно набридає і нам хочеться чого то нового. Сьогодні ми приготуємо пшеничні грінки з часником, і це буде відмінна закуска до пива.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування пшеничних грінок з часником:
• 100 г білого пшеничного хліба
• 20 мл рослинного масла
• 5 г часнику (1 зубчик)
• 10 г вершкового масла
• морська сіль харчова і перець за смаком

Процес приготування:
• Для початку білий пшеничний хліб позбавити від скоринки. Потім, порізати хліб на довгасті пластинки у формі прямокутника (брусочки).
• Почистити часник. Промити, висушити і порізати на дрібні-дрібні шматочки (кубики).
• Подрібнений часник змішати з рослинним маслом для утворення однорідної маси.
• Приготовані раніше пластинки білого хліба змастити масою з часнику і рослинного масла і посипати морською солю (краще використовувати велику морську сіль)
• Підготувати духовку для висушування хлібних брусків на повільному вогні. Коли наші грінки будуть за хвилину до готовності, змастити їх вершковим маслом, щоб додати золотистий колір і приємний аромат. Можна посипати сиром, Пармезан (на любителя) або зеленню.

Готуємо вдома закуска до пива це просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: