Закуска до пива

Закуска до пива
+4
0
12 лют
Закуска до пива


Закуска до пива дуже смачний рецепт


Зараз наближатися пора, коли угамувати спрагу або просто відпочити біля озера нам допомагає пиво. Але завжди залишається проблема, що вибрати і яка повинна бути закуска до пива. Більшість віддають перевагу рибі різних способів приготування: копченої, в'яленої, сушеної і тому подібної. Але одне, і теж, рано чи пізно набридає і нам хочеться чого то нового. Сьогодні ми приготуємо пшеничні грінки з часником, і це буде відмінна закуска до пива.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування пшеничних грінок з часником:
• 100 г білого пшеничного хліба
• 20 мл рослинного масла
• 5 г часнику (1 зубчик)
• 10 г вершкового масла
• морська сіль харчова і перець за смаком

Процес приготування:
• Для початку білий пшеничний хліб позбавити від скоринки. Потім, порізати хліб на довгасті пластинки у формі прямокутника (брусочки).
• Почистити часник. Промити, висушити і порізати на дрібні-дрібні шматочки (кубики).
• Подрібнений часник змішати з рослинним маслом для утворення однорідної маси.
• Приготовані раніше пластинки білого хліба змастити масою з часнику і рослинного масла і посипати морською солю (краще використовувати велику морську сіль)
• Підготувати духовку для висушування хлібних брусків на повільному вогні. Коли наші грінки будуть за хвилину до готовності, змастити їх вершковим маслом, щоб додати золотистий колір і приємний аромат. Можна посипати сиром, Пармезан (на любителя) або зеленню.

Готуємо вдома закуска до пива це просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: