Загрузка...

Масла

Масла
-1
0
12 лют
Масла


Масла дуже прості рецепти


Вершкові ароматні масла з різними добавками дозволять вам приготувати незвичайні і апетитні закуски - тартинки і бутерброди.

Овочеве масло
Основні інгредієнти:

• 1 помідор;
• 1 морква;
• 50 г кореня селери;
• 10г. подрібненої пряної зелені - м'яти, чабра, кропу та меліси;
• корінь петрушки;
• 100 г вершкового масла.

Процес приготування:
• Овочі відваріть, подрібніть і протріть крізь сито. Масло розтерти, а потім перемішати з овочевим пюре. Додати зелень, посолити і збити.

Яєчне масло
Основні інгредієнти:

• 2 ст. ложки бульйону;
• 120 г вершкового масла;
• Яєчний жовток сирок і варений;
• Сіль, гірчиця, чорний перець лимон.

Процес приготування:
• Вершкове масло розітріть з сирим жовтком. У м'ясному бульйоні розітріть зварений жовток і змішайте з маслом. Додайте ч.ложку гірчиці, сіль пару крапель лимонного соку, перець. Всі разом розтерти в однорідну масу.

Часникова олія
• 100 г масла,
• Зубчик часнику, сіль.
Зелене масло.
• 850 г масла (вершкового)
• 200 г петрушки
• лимон
• 50 г соусу (гострого)
• сіль.

Процес приготування:
• Очищений часник обшпарте окропом, дрібно поріжте і розітріть. Після частинами втирайте масло, додайте сіль. Протріть через сито. Використовуйте часникову олію в якості приправи для бутербродів.
• Переберіть зелень петрушки, видаліть стебла, промийте у воді просушіть і дрібно поріжте. Готову зелень додайте в попередньо розім'яте масло, додайте 2 м. лимонного соку і перемішайте таким чином, щоб зелень рівномірно розподілилася в маслі.
• Для гостроти додайте червоний перець або гострий соус. Потім масло обробити, надавши йому форму батона вагою близько 300 грам і діаметром 3 см. Зберігайте в прохолодному місці.
• Зелене масло подають до антрекот, смаженої риби і біфштексів.

Готуємо самі масла рецепти без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: