Загрузка...

Бутерброди

Бутерброди
+3
0
12 лют
Бутерброди


Готуємо смачні бутерброди рецепт


З німецької мови слово «бутерброд» перекладається як «хліб з маслом». За твердженням учених історія бутербродів з'явилася значно раніше, ніж з'явилися германські племена. Багато хто вважає, що бутерброди придумали іудеї. За деякими даними під час святкування паски вони обмазували шматочки хліба маслом, а іноді медом. А потім цей бутерброд приносили в жертву, замість жертовної тварини. Та й мацу (тоненькі коржі з манки) теж накладали один на одного, а між ними клали суміш з перемелених горіхів і фруктів. З початку двадцятого століття бутерброди вже поширилися по всьому світу. Вони почали зустрічатися у всіх закусочних, їдальнях, буфетах. Та й у наш побут вони ввійшли швидко і надовго. А як же інакше: з приготуванням бутербродів впорається і дитина, а за швидкістю приготування з ним взагалі ніхто не зрівняється. Хочу представити бутерброд з відварною куркою. Такий бутерброд дуже легко приготувати і при цьому він дуже ситний і смачний.

Продукти для приготування бутерброда:
• 2 курячі ніжки
• 2 скибочки білого хліба
• жир для смаження
• варене яйце
• солоний огірок
• 4 маринованих грибочки
• гірчиця
• сіль
• чорний перець
• півсклянки бульйону
• 2 столові ложки майонезу
• небагато рому
• зелень

Спосіб приготування бутерброда:
1. Ніжки курки відварити в бульйоні
2. Потім м'ясо трохи остудити і зрізати сухожилля
3. Курку дрібно нарізати
4. Дрібно нарізати яйце, солоний огірок і гриби
5. Отриману суміш посолити, поперчити, заправити гірчицею і додати 2 краплі рому
6. Приготувати соус з майонезу, бульйону, спецій і зелені
7. Шматочки білого хліба обсмажити у великій кількості жиру
8. Намазати хліб сумішшю з курки, грибів, солоного огірка і яйця
9. Перед подачею на стіл хліб полити соусом.
Такі бутерброди дуже добре підійдуть у вигляді закусок перед основною стравою.

Щоб приготувати смачний бутерброд з сиром і помідором або огірком потрібно:
• 700 грам чорного хліба
• 30 грам гірчичного, томатного або хрін масла
•? оселедця
• 1-2 яйця
• Помідор або невеликий огірок
• 1 столова ложка сметани
• 1 столова ложка рубаного лука

Рецепт приготування:
1. Шматочок хліба намазати маслом
2. Оселедець очистити і нарізати тонкими смужками
3. Відварити яйце, а потім дрібно нарізати
4. Помідор або огірок, зелена цибуля дрібно порізати
5. Всі продукти укласти акуратно на бутерброд
6. Сметану необхідно намазати поруч з оселедцем
7. Готовий бутерброд розрізати на невеликі трикутники.

Дуже смачні бутерброди готуємо самі рецепт приготування без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: