Бутерброди

Бутерброди
+3
0
12 лют
Бутерброди


Готуємо смачні бутерброди рецепт


З німецької мови слово «бутерброд» перекладається як «хліб з маслом». За твердженням учених історія бутербродів з'явилася значно раніше, ніж з'явилися германські племена. Багато хто вважає, що бутерброди придумали іудеї. За деякими даними під час святкування паски вони обмазували шматочки хліба маслом, а іноді медом. А потім цей бутерброд приносили в жертву, замість жертовної тварини. Та й мацу (тоненькі коржі з манки) теж накладали один на одного, а між ними клали суміш з перемелених горіхів і фруктів. З початку двадцятого століття бутерброди вже поширилися по всьому світу. Вони почали зустрічатися у всіх закусочних, їдальнях, буфетах. Та й у наш побут вони ввійшли швидко і надовго. А як же інакше: з приготуванням бутербродів впорається і дитина, а за швидкістю приготування з ним взагалі ніхто не зрівняється. Хочу представити бутерброд з відварною куркою. Такий бутерброд дуже легко приготувати і при цьому він дуже ситний і смачний.

Продукти для приготування бутерброда:
• 2 курячі ніжки
• 2 скибочки білого хліба
• жир для смаження
• варене яйце
• солоний огірок
• 4 маринованих грибочки
• гірчиця
• сіль
• чорний перець
• півсклянки бульйону
• 2 столові ложки майонезу
• небагато рому
• зелень

Спосіб приготування бутерброда:
1. Ніжки курки відварити в бульйоні
2. Потім м'ясо трохи остудити і зрізати сухожилля
3. Курку дрібно нарізати
4. Дрібно нарізати яйце, солоний огірок і гриби
5. Отриману суміш посолити, поперчити, заправити гірчицею і додати 2 краплі рому
6. Приготувати соус з майонезу, бульйону, спецій і зелені
7. Шматочки білого хліба обсмажити у великій кількості жиру
8. Намазати хліб сумішшю з курки, грибів, солоного огірка і яйця
9. Перед подачею на стіл хліб полити соусом.
Такі бутерброди дуже добре підійдуть у вигляді закусок перед основною стравою.

Щоб приготувати смачний бутерброд з сиром і помідором або огірком потрібно:
• 700 грам чорного хліба
• 30 грам гірчичного, томатного або хрін масла
•? оселедця
• 1-2 яйця
• Помідор або невеликий огірок
• 1 столова ложка сметани
• 1 столова ложка рубаного лука

Рецепт приготування:
1. Шматочок хліба намазати маслом
2. Оселедець очистити і нарізати тонкими смужками
3. Відварити яйце, а потім дрібно нарізати
4. Помідор або огірок, зелена цибуля дрібно порізати
5. Всі продукти укласти акуратно на бутерброд
6. Сметану необхідно намазати поруч з оселедцем
7. Готовий бутерброд розрізати на невеликі трикутники.

Дуже смачні бутерброди готуємо самі рецепт приготування без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: