Загрузка...

Pецепти бутербродів

Pецепти бутербродів
+5
0
12 лют
Pецепти бутербродів


Рецепти бутербродів дуже смачні


Кожній господині потрібно знати рецепти бутербродів. Запитаєте, чому? Хоча б тому, що бутерброди це найшвидша закуска в разі, коли несподівано нагрянули гості. Їх можна приготувати з того, що є в холодильнику. Пропоную вам рецепт смачних, корисних і красивих бутербродів. Таке вишукане блюдо ви за просто можете приготувати на звану вечерю. З такою їжею можна прийти в гості до рідних і взяти з собою на пікнік.

Інгредієнти для бутербродів:
• Куряче філе (200 г)
• 1 ст. л. рослинної олії
• 1 зубчик часнику
• Пол стручки солодкого перцю
• Сир (100 г)
• 80 г майонезу
• 1 ч. л. гірчиці
• 2 солоних огірка
• 4 скибочки хліба
• Кілька оливок
• Гілочки петрушки
• Сіль

Спосіб приготування бутербродів:
• Куряче філе треба гарненько вимити, обсушити і нарізати невеликими шматками. Сковороду розігрійте і налийте в неї рослинне масло. Викладіть в сковороду філе і смажте 15 хвилин весь час помішуючи. Коли філе прожариться, нехай охолоне. Після, подрібніть філе з допомогою м'ясорубки.
• Часник треба обчистити і пропустити через чеснокодавку. Солодкий перець помийте, дайте висохнути, почистіть. Плодоніжку з насінням обов'язково видаліть, і наріжте м'якоть невеликими кубиками. Сир потрібно натерти на крупній тертці.
• Майонез змішайте з гірчицею, поперчіть і посоліть. Куряче філе, пропущене через м'ясорубку, солодкий перець, часник, тертий сир перемішайте і заправте майонезом з гірчицею.
• Солоні огірки наріжте кружечками, скибочки хліба квадратиками. Кожен з скибочок хліба намажте тією масою, що у вас вийшла. Зверху кожного бутерброда покладіть 2 кружальця огірка, оливку, прикрасьте гілочкою петрушки.
• Подавати бутерброди до столу треба виклавши на красиву тарілку. Смачного!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: