Бутерброди з червоною рибою

Рецепт з фото бутерброди з червоною рибою відмінно підійде на сніданок. Така їжа має достатню кількість поживних речовин, щоб зарядити енергією з самого ранку. Червона риба, без сумніву, дуже корисний продукт з якого виходять смачні рецепти. Бутерброди з червоною рибою люблять всі і робити їх не складно, що зручно кожному. До свята готувала бутерброди з червоною рибою, і для вас підготувала рецепт з фотографіями. Вивчайте і приступайте до приготування, вам сподобається.
Бутерброди з червоною рибою
0
0
29 гру
Інгредієнти:
  • 5 шматків хліба
  • 100 г солоної червоної риби (форель, сьомга)
  • 70 г вершкового сиру
  • 1 авокадо
  • 1 зубчик часнику
  • 1 лимон
  • 2 маслини
  • 1 свіжий огірок
  • Оливкова олія
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігріваємо сковороду на середньому вогні. Тонкі скибочки хліба обсмажуємо на оливковій олії до рум'яності.

  • Крок 2

    Авокадо потрібно вимити, обсушити і розрізати на дві частини. Потім половинки авокадо збризніть лимонним соком.

  • Крок 3

    Очищаємо авокадо і нарізаємо невеликими кубиками. Знову збризкуємо соком.

  • Крок 4

    Кладемо авокадо в блендер і подрібнюємо його. Кладемо туди подрібнений часник. Потім вливаємо маленьку ложку оливкової олії і перемішуємо.

  • Крок 5

    Тепер на хліб намазуємо вершковий сир.

  • Крок 6

    Огірок нарізаємо тонкими кружальцями.

  • Крок 7

    Рибу ріжемо скибочками. На кожен шматочок хліба кладемо огірок, зверху - рибу.

  • Крок 8

    Далі пасту з авокадо кладемо в кондитерський шприц. Наносимо її на кожен бутерброд зверху риби, утворюючи змійку. Маслини розрізаємо на дві половинки і робимо змейкам оченята. Такі красиві і корисні бутерброди у нас вийшли. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: