Загрузка...

Бутерброди з червоною рибою

Рецепт з фото бутерброди з червоною рибою відмінно підійде на сніданок. Така їжа має достатню кількість поживних речовин, щоб зарядити енергією з самого ранку. Червона риба, без сумніву, дуже корисний продукт з якого виходять смачні рецепти. Бутерброди з червоною рибою люблять всі і робити їх не складно, що зручно кожному. До свята готувала бутерброди з червоною рибою, і для вас підготувала рецепт з фотографіями. Вивчайте і приступайте до приготування, вам сподобається.
Бутерброди з червоною рибою
0
0
29 гру
Інгредієнти:
  • 5 шматків хліба
  • 100 г солоної червоної риби (форель, сьомга)
  • 70 г вершкового сиру
  • 1 авокадо
  • 1 зубчик часнику
  • 1 лимон
  • 2 маслини
  • 1 свіжий огірок
  • Оливкова олія
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігріваємо сковороду на середньому вогні. Тонкі скибочки хліба обсмажуємо на оливковій олії до рум'яності.

  • Крок 2

    Авокадо потрібно вимити, обсушити і розрізати на дві частини. Потім половинки авокадо збризніть лимонним соком.

  • Крок 3

    Очищаємо авокадо і нарізаємо невеликими кубиками. Знову збризкуємо соком.

  • Крок 4

    Кладемо авокадо в блендер і подрібнюємо його. Кладемо туди подрібнений часник. Потім вливаємо маленьку ложку оливкової олії і перемішуємо.

  • Крок 5

    Тепер на хліб намазуємо вершковий сир.

  • Крок 6

    Огірок нарізаємо тонкими кружальцями.

  • Крок 7

    Рибу ріжемо скибочками. На кожен шматочок хліба кладемо огірок, зверху - рибу.

  • Крок 8

    Далі пасту з авокадо кладемо в кондитерський шприц. Наносимо її на кожен бутерброд зверху риби, утворюючи змійку. Маслини розрізаємо на дві половинки і робимо змейкам оченята. Такі красиві і корисні бутерброди у нас вийшли. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: