Рецепти прості на кожен день

Рецепти прості на кожен день


Любити кулінарію, це означає любити своїх близьких, чоловіка, дітей, батьків, тому що саме їх так хочеться порадувати смачною їжею, гарячими й запашними пирогами. Вміння готувати, вважається основним гідністю жінки, а прості рецепти на кожен день, допоможуть вам це довести, спробуйте, навчаючись готувати для початку прості рецепти, і вкладаючи в їх приготування «свою душу», ви побачите, що кулінарія, це не тільки джерело гарного настрою, але і творчість, яка відкриває простір для вашої фантазії.
Рецепти прості на кожен день
+12
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Французький Батон - одна штука.
  • Сир твердий - сто грам.
  • Масло вершкове - сто грам.
  • Часник - два зубчики.
  • Зелень - кріп або петрушка.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Натріть на тертці твердий сир і видавіть часник через чеснокодавку.

  • Крок 2

    Перемішайте з розм'якшеним маслом, додавши в нього нарізану зелень.

  • Крок 3

    Все перемішайте до однорідного стану.

  • Крок 4

    Зробіть в батоні надрізи, не прорізаючи їх, до кінця і заповніть приготованою начинкою.

  • Крок 5

    Фарширований батон загорніть у фольгу.

  • Крок 6

    Після чого поставте в нагріту до температури двісті градусів духовку на двадцять хвилин.

  • Крок 7

    По закінченню цього часу зніміть фольгу з батона.

  • Крок 8

    Покладіть назад в духовку на п'ять хвилин для того, що б батон зарум'яниться.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: