Загрузка...

Рецепти прості на кожен день

Рецепти прості на кожен день


Любити кулінарію, це означає любити своїх близьких, чоловіка, дітей, батьків, тому що саме їх так хочеться порадувати смачною їжею, гарячими й запашними пирогами. Вміння готувати, вважається основним гідністю жінки, а прості рецепти на кожен день, допоможуть вам це довести, спробуйте, навчаючись готувати для початку прості рецепти, і вкладаючи в їх приготування «свою душу», ви побачите, що кулінарія, це не тільки джерело гарного настрою, але і творчість, яка відкриває простір для вашої фантазії.
Рецепти прості на кожен день
+12
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Французький Батон - одна штука.
  • Сир твердий - сто грам.
  • Масло вершкове - сто грам.
  • Часник - два зубчики.
  • Зелень - кріп або петрушка.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Натріть на тертці твердий сир і видавіть часник через чеснокодавку.

  • Крок 2

    Перемішайте з розм'якшеним маслом, додавши в нього нарізану зелень.

  • Крок 3

    Все перемішайте до однорідного стану.

  • Крок 4

    Зробіть в батоні надрізи, не прорізаючи їх, до кінця і заповніть приготованою начинкою.

  • Крок 5

    Фарширований батон загорніть у фольгу.

  • Крок 6

    Після чого поставте в нагріту до температури двісті градусів духовку на двадцять хвилин.

  • Крок 7

    По закінченню цього часу зніміть фольгу з батона.

  • Крок 8

    Покладіть назад в духовку на п'ять хвилин для того, що б батон зарум'яниться.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: