Загрузка...

Бутерброди на святковий стіл

Бутерброди на святковий стіл


Так уже повелося, що до приходу гостей ми звикли робити бутерброди на святковий стіл. Пропоную вам приготувати бутерброди, якими ви напевно здивуйте своїх близьких. Мова йде про бутерброди по-італійськи. Вони мають дуже надзвичайний апетитний вигляд. Так і хочеться спробувати цей шедевр.
Бутерброди на святковий стіл
+4
0
30 гру
Інгредієнти:
  • 3 помідора
  • 150 г житнього хліба
  • 50 г твердого сиру
  • 50 г печериць
  • 30 г вершкового масла
  • 40 г соусу песто
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    На першому етапі приготування бутербродів по-італійськи підготуйте продукти. Помідори і печериці добре вимийте під проточною водою. Помідори необхідно нарізати тонкими часточками.

  • Крок 2

    Те ж саме виконайте і з печерицями.

  • Крок 3

    Житній хліб поріжте на шматки і кожен з них намажте тонким шаром вершкового масла. Особливість цих бутербродів в тому, що хліб повинен бути намазаний маслом з двох сторін.

  • Крок 4

    Розігрійте сковороду на середньому вогні обсмажте хліб з одного боку, потім переверніть хліб на іншу сторону і також обсмажте до хрусткої скоринки. Завдяки маслу скоринка стає приємно хрусткою.

  • Крок 5

    Так і не викладаючи шматок хліба зі сковороди, покладіть на хліб сир.

  • Крок 6

    Зверху сиру покладіть помідор.

  • Крок 7

    На помідор красиво викладіть печериці.

  • Крок 8

    Далі справа за соусом песто. Його треба викласти зверху грибів.

  • Крок 9

    Тепер бутерброд накрийте другим шматочком хліба, а закрийте сковороду кришкою. Це необхідно, щоб сир розплавився. Вогонь під сковородою повинен бути невеликим. Через 3 хвилини бутерброд переверніть на іншу сторону і знову накрийте сковороду кришкою.

  • Крок 10

    Ось такі вишукані бутерброди у вас виходитимуть. Не сумніваюся, що ви і ваші гості будуть задоволені частуванням. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: