Слойки з ветічіной і сиром

Слойки з ветічіной і сиром


Красива несолодка випічка з листкового тіста з шинкою і сиром смачніше, ніж звичайний бутерброд і набагато ситніше. Можна на сніданок розігріти в мікрохвильовій печі, але і в охолодженому вигляді теж буде смачно. Так, і в обід з борщиком, просто смакота!
Слойки з ветічіной і сиром
+2
0
05 лис
Інгредієнти:
  • Тісто листкове бездріжджове (1 кг)
  • Шинка (200 гр)
  • Сир (100 гр)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі.

  • Крок 2

    Шинку нарізати брусками приблизно 1х1х4 см.

  • Крок 3

    Сир нарізати тонкими пластинками, трикутниками або скористатися магазинної нарізкою.

  • Крок 4

    Тісто злегка розкачати.

  • Крок 5

    Нарізати на смужки. Щоб слойка розкрилася як квітка, по одному краю смуги зробіть надрізи.

  • Крок 6

    Покладіть платівку сиру і брусочок шинки.

  • Крок 7

    Закрутіть тісто в рулетик.

  • Крок 8

    Зворотний бік, без надрізів закрийте, зліпивши краї один з одним.

  • Крок 9

    На деко, пріпиленний борошном виставити рулетики і відігнути надрізані краю. Можна "пелюстки" змастити яйцем, тоді квiти будуть блискучими, з гарним золотистим забарвленням.

  • Крок 10

    Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 12-15 хв. Подавати можна теплими і остившімі.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: