Загрузка...

Слойки з ветічіной і сиром

Слойки з ветічіной і сиром


Красива несолодка випічка з листкового тіста з шинкою і сиром смачніше, ніж звичайний бутерброд і набагато ситніше. Можна на сніданок розігріти в мікрохвильовій печі, але і в охолодженому вигляді теж буде смачно. Так, і в обід з борщиком, просто смакота!
Слойки з ветічіной і сиром
+2
0
05 лис
Інгредієнти:
  • Тісто листкове бездріжджове (1 кг)
  • Шинка (200 гр)
  • Сир (100 гр)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі.

  • Крок 2

    Шинку нарізати брусками приблизно 1х1х4 см.

  • Крок 3

    Сир нарізати тонкими пластинками, трикутниками або скористатися магазинної нарізкою.

  • Крок 4

    Тісто злегка розкачати.

  • Крок 5

    Нарізати на смужки. Щоб слойка розкрилася як квітка, по одному краю смуги зробіть надрізи.

  • Крок 6

    Покладіть платівку сиру і брусочок шинки.

  • Крок 7

    Закрутіть тісто в рулетик.

  • Крок 8

    Зворотний бік, без надрізів закрийте, зліпивши краї один з одним.

  • Крок 9

    На деко, пріпиленний борошном виставити рулетики і відігнути надрізані краю. Можна "пелюстки" змастити яйцем, тоді квiти будуть блискучими, з гарним золотистим забарвленням.

  • Крок 10

    Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 12-15 хв. Подавати можна теплими і остившімі.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: