Загрузка...

Швидиий пиріг з капустою

Швидиий пиріг з капустою


Добре, коли не треба довго возитися з випічкою. Такий заливний пиріг з капустою зажадає всього 20 хв вашої уваги, інше зробить духовка. Пиріг не солодкий, тіста трохи і підійде в якості закуски.
Швидиий пиріг з капустою
+4
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Капуста білокачанна (500 гр) 0.3шт
  • Яйце куряче (120 гр) 3шт
  • Сметана 15% (100 гр) 5ст.л.
  • Борошно пшеничне в / с (150 гр) 6ст.л.
  • Кріп (20 гр) 10вет.
  • Сода харчова (6 гр) 0.5ч.л.
  • Сіль (6 гр) 1ч.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нашаткувати капусту. У кого погано виходить подрібнювати капусту можна її прокрутити в блендері, як в рецепті "Капустяного салату в блендері" . Якщо для начинки заливного пирога використовувати молоду капусту, тоді достатньо її нашаткувати і змішати зі спеціями. Коли використовуємо пізні сорти, капуста більш жорстка. Тому потрібно її зробити м'якше.

  • Крок 2

    Нашатковану капусту можна трохи обсмажити. Або помістити в друшляк і пробланшировать в киплячій воді 2-3 хв. Зайву воду з постигла капусти потрібно буде віджати. Можна помістити нашатковану капусту в мікрохвильовку на 5 хв на високий режим, витримати 5 хв, потім перемішати і, якщо потрібно ще прогріти протягом 5 хв.

  • Крок 3

    Кріп дрібно нарізати.

  • Крок 4

    Підготовлену капусту посолити і приправити спеціями, додати кріп і перемішати.

  • Крок 5

    Яйця злегка збити з сіллю.

  • Крок 6

    У сметані розчинити соду (можна використовувати готовий розпушувач 1 ч.л.).

  • Крок 7

    Додати сметану до яєць і трохи збити.

  • Крок 8

    Всипати борошно і добре збити (близько 1 хв).

  • Крок 9

    Форму для запікання змастити маслом (будь-яким) або маргарином.

  • Крок 10

    Викласти капусту. Залити капусту тестом, рівномірно розподіляючи по поверхні.

  • Крок 11

    Випікати в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 40 хв.

  • Крок 12

    Готовий заливний пиріг з капустою остудити у формі, потім нарізати на порційні шматки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: