Загрузка...

Канапе з копченим курчам і відварним язиком

Канапе з копченим курчам і відварним язиком
+4
0
17 вер
Канапе з копченим курчам і відварним язиком


Інгредієнти:

• Курча копчений (філе) - 100г
• Хліб білий (булка) - 1
• Язик відварний - 200г
• Масло вершкове - 160г
• Гірчиця - 300г
• Желе - 100г

Приготування:

• З білого хліба зрізаються скоринки, потім вирізуються однакові кружечки.
• Круглі грінки обсмажуються до рум'яної скоринки на сухій сковороді (можна скористатися тостером).
• Готові грінки щедро натираються гірчицею.
• Філе копченого курчати тонко нарізати і викладається в центр тосту (з курчати можна приготувати пюре за бажанням).
• Відварний язик дрібно нарізається і викладається навколо курчати у вигляді обідка.
• Потім всі за готовим желе і залишають для застигання.
• Перед подачею канапе прикрашають гілочками зелені, трояндочками з вершкового масла.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: