Канапе з копченим курчам і відварним язиком

Канапе з копченим курчам і відварним язиком
+4
0
17 вер
Канапе з копченим курчам і відварним язиком


Інгредієнти:

• Курча копчений (філе) - 100г
• Хліб білий (булка) - 1
• Язик відварний - 200г
• Масло вершкове - 160г
• Гірчиця - 300г
• Желе - 100г

Приготування:

• З білого хліба зрізаються скоринки, потім вирізуються однакові кружечки.
• Круглі грінки обсмажуються до рум'яної скоринки на сухій сковороді (можна скористатися тостером).
• Готові грінки щедро натираються гірчицею.
• Філе копченого курчати тонко нарізати і викладається в центр тосту (з курчати можна приготувати пюре за бажанням).
• Відварний язик дрібно нарізається і викладається навколо курчати у вигляді обідка.
• Потім всі за готовим желе і залишають для застигання.
• Перед подачею канапе прикрашають гілочками зелені, трояндочками з вершкового масла.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: