Біляші

Біляші
0
0
19 лют
Біляші


Біляші дуже смачний рецепт


Проходячи повз барвистих вивісок, часом так хочеться fst fud-а, але розуміючи, що хто знає, з яких продуктів приготували блюдо, не ризикуєш. Але приготувати біляші в домашніх умовах дуже просто, адже якщо дуже хочеться, значить можна, але тільки вдома.

Інгредієнти
Для тісту

• Вода -? склянки, підігріта до 30 - 35оС
• Дріжджі сухі - 7г (пакетик)
• Цукор - 1ч.л
• Молоко (жирність 3,5%) - 1ст
• Масло вершкове або якісний спред - 100г
• Сіль - 2ч.л
• Борошно - скільки візьме тісто

Для начинки
• Фарш -? Кг
• Цибуля - 2шт
• Часник - 2зубчіка
• Вершки жирності 33% - 100-150мл
• Олія для смаження
• Спеції для фаршу по вашому розсуду
• Перець (червоний і чорний)
• Зелень (петрушка, кріп, можна кавказькі або італійські)
• Куркума, каррі

Приготування:
• Розчиняємо цукор в підігрітій воді, засипаємо дріжджі, і залишаємо до появи «шапки». Розтоплені жири змішуємо з підігрітим молоком і дріжджовий сумішшю, додаємо сіль і перемішуємо. Поступово додаючи борошно, замішуємо тісто до середньої густоти. Вимішуємо в гладке однорідне тісто. Поміщаємо тісто в каструлю, змащену олією. Накриваємо і відставляємо на пару годин в теплі.
• У цей час готується начинка. Розчавлює часник, подрібнюємо цибулю і додаємо їх у фарш. Спеції додамо за смаком. Фарш ретельно перемішаємо з вершками.
• Формування біляші і жарка.
Зліпимо кульки з тіста і дамо їм трохи постояти. Потім обережно розтягуємо тісто коржик, поміщаємо зверху кулька фаршу, продовжуємо розтягувати тісто, обволікаючи фарш, і надійно прищипують тісто, що закрило начинку. Смажимо на сковороді у великій кількості рослинного масла, розігрітого до кипіння, з двох боків до утворення скоринки, апетитною і золотистою.
Смачного!

Готуємо самі смачні біляші рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: