Загрузка...

Біляші

Біляші
0
0
19 лют
Біляші


Біляші дуже смачний рецепт


Проходячи повз барвистих вивісок, часом так хочеться fst fud-а, але розуміючи, що хто знає, з яких продуктів приготували блюдо, не ризикуєш. Але приготувати біляші в домашніх умовах дуже просто, адже якщо дуже хочеться, значить можна, але тільки вдома.

Інгредієнти
Для тісту

• Вода -? склянки, підігріта до 30 - 35оС
• Дріжджі сухі - 7г (пакетик)
• Цукор - 1ч.л
• Молоко (жирність 3,5%) - 1ст
• Масло вершкове або якісний спред - 100г
• Сіль - 2ч.л
• Борошно - скільки візьме тісто

Для начинки
• Фарш -? Кг
• Цибуля - 2шт
• Часник - 2зубчіка
• Вершки жирності 33% - 100-150мл
• Олія для смаження
• Спеції для фаршу по вашому розсуду
• Перець (червоний і чорний)
• Зелень (петрушка, кріп, можна кавказькі або італійські)
• Куркума, каррі

Приготування:
• Розчиняємо цукор в підігрітій воді, засипаємо дріжджі, і залишаємо до появи «шапки». Розтоплені жири змішуємо з підігрітим молоком і дріжджовий сумішшю, додаємо сіль і перемішуємо. Поступово додаючи борошно, замішуємо тісто до середньої густоти. Вимішуємо в гладке однорідне тісто. Поміщаємо тісто в каструлю, змащену олією. Накриваємо і відставляємо на пару годин в теплі.
• У цей час готується начинка. Розчавлює часник, подрібнюємо цибулю і додаємо їх у фарш. Спеції додамо за смаком. Фарш ретельно перемішаємо з вершками.
• Формування біляші і жарка.
Зліпимо кульки з тіста і дамо їм трохи постояти. Потім обережно розтягуємо тісто коржик, поміщаємо зверху кулька фаршу, продовжуємо розтягувати тісто, обволікаючи фарш, і надійно прищипують тісто, що закрило начинку. Смажимо на сковороді у великій кількості рослинного масла, розігрітого до кипіння, з двох боків до утворення скоринки, апетитною і золотистою.
Смачного!

Готуємо самі смачні біляші рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: