Загрузка...

Біляші з м'ясом рецепт

Біляші з м
+20
0
19 лют
Біляші з м'ясом рецепт


Біляші з м'ясом рецепт дуже смачний і простий


Зараз приготувати біляші - зовсім не трудомісткий процес, тому що можна купити готове дріжджове тісто. Тому біляші з м'ясом рецепт приготування яких, є на нашому сайті, користується великою популярністю. Для біляшів підходить звичайне пиріжкові тісто. Хоча тісто не складно приготувати самим, тільки займе більше часу.
При цьому можна обійтися без опари - це буде швидше. Ми завжди використовуємо перевірений біляші з м'ясом рецепт, яким поділилася бабуся.

Інгредієнти
для тіста:

• Яйця - 1
• Молоко - 0,5 літра (при бажанні замінити кефіром або кислим молоком)
• Сухі дріжджі - 5-7 г
• Вода - 20-30 мл (або молоко)
• Сіль -1 ч.л.
• Цукор - 2 ст.л.
• Борошно - близько 1 кг

для начинки:
• Домашній фарш (свинина 30% + яловичина 70%) - 500г
• Цибуля ріпчаста - 300-500г
• Сіль, перець - за смаком

Приготування
• Дріжджі розчинити в теплому молоці або воді, хвилин 5 нехай постоять. Борошно насипаємо в широкий таз і додаємо в неї дріжджі. Розмішуємо і вводимо інші інгредієнти: яйце, молоко або кефір, сіль і цукор. Важливо, щоб усі компоненти були теплі або кімнатної температури - необхідно заздалегідь вийняти з холодильника. Тісто добре вимішуємо, можна з використанням міксера, поки воно перестане бути рідкуватий, залишимо його на годину в теплому місці підходити.
• Поки тісто підходить, готуємо фарш. У біляші добре використовувати домашній фарш. Для соковитості в нього додають багато цибулі, іноді до половини начинки становить дрібно нарізану цибулю. Фарш добре підготувати заздалегідь - за 10-12 годин, тоді він буде ніжніше і ароматні, так як добре промаринується.
• піднялося тісто викладаємо на посипаний борошном стіл, формуючи «ковбаску», яку нарізаємо на шматочки. Кожен шматочок добре обсипаємо борошном, робимо коржики і кладемо фарш. Дірочку не залишаємо, щільно заліпивши, залишаємо біляші підходить в теплі. Як піднімуться - починаємо смажити.
• Масла наливаємо на сковороду або в жаровню більше 1 см, обсмажуємо біляші з двох сторін, зробивши середній вогонь, хвилин 15. Подавати на стіл гарячими.

Готуємо смачні біляші з м'ясом рецепт простий готуємо самі
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: