Біляші з м'ясом рецепт

Біляші з м
+20
0
19 лют
Біляші з м'ясом рецепт


Біляші з м'ясом рецепт дуже смачний і простий


Зараз приготувати біляші - зовсім не трудомісткий процес, тому що можна купити готове дріжджове тісто. Тому біляші з м'ясом рецепт приготування яких, є на нашому сайті, користується великою популярністю. Для біляшів підходить звичайне пиріжкові тісто. Хоча тісто не складно приготувати самим, тільки займе більше часу.
При цьому можна обійтися без опари - це буде швидше. Ми завжди використовуємо перевірений біляші з м'ясом рецепт, яким поділилася бабуся.

Інгредієнти
для тіста:

• Яйця - 1
• Молоко - 0,5 літра (при бажанні замінити кефіром або кислим молоком)
• Сухі дріжджі - 5-7 г
• Вода - 20-30 мл (або молоко)
• Сіль -1 ч.л.
• Цукор - 2 ст.л.
• Борошно - близько 1 кг

для начинки:
• Домашній фарш (свинина 30% + яловичина 70%) - 500г
• Цибуля ріпчаста - 300-500г
• Сіль, перець - за смаком

Приготування
• Дріжджі розчинити в теплому молоці або воді, хвилин 5 нехай постоять. Борошно насипаємо в широкий таз і додаємо в неї дріжджі. Розмішуємо і вводимо інші інгредієнти: яйце, молоко або кефір, сіль і цукор. Важливо, щоб усі компоненти були теплі або кімнатної температури - необхідно заздалегідь вийняти з холодильника. Тісто добре вимішуємо, можна з використанням міксера, поки воно перестане бути рідкуватий, залишимо його на годину в теплому місці підходити.
• Поки тісто підходить, готуємо фарш. У біляші добре використовувати домашній фарш. Для соковитості в нього додають багато цибулі, іноді до половини начинки становить дрібно нарізану цибулю. Фарш добре підготувати заздалегідь - за 10-12 годин, тоді він буде ніжніше і ароматні, так як добре промаринується.
• піднялося тісто викладаємо на посипаний борошном стіл, формуючи «ковбаску», яку нарізаємо на шматочки. Кожен шматочок добре обсипаємо борошном, робимо коржики і кладемо фарш. Дірочку не залишаємо, щільно заліпивши, залишаємо біляші підходить в теплі. Як піднімуться - починаємо смажити.
• Масла наливаємо на сковороду або в жаровню більше 1 см, обсмажуємо біляші з двох сторін, зробивши середній вогонь, хвилин 15. Подавати на стіл гарячими.

Готуємо смачні біляші з м'ясом рецепт простий готуємо самі
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: