Тісто для біляшів

Ви захотіли зробити біляші, але ніяк не можете зробити відповідне тісто? Є дуже багато рецептів, за якими тісто для біляшів і інших пиріжків, як вони стверджують, виходить пишніше і смачніше, ніж тісто, приготоване за іншим рецептом. Я розповім вам рецепт, яким користуюся сама, досить тривалий час.

Готуємо самі тісто для біляшів простий рецепт приготування
Тісто для біляшів
+9
1
19 лют
Інгредієнти:
  • 200 мілілітрів теплого молока
  • 7 грамів сухих дріжджів
  • 1 столова ложка цукру
  • 1 яйце
  • 6 столових ложок рослинного масла
  • 500 грамів борошна
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Після того коли ви зберете всі вищеперелічені інгредієнти вам необхідно буде виконати наступні дії:

  • Крок 2

    У тепле молоко додати цукор і дріжджі трохи помішуючи, дочекатися поки утвориться "шапочкою" пінка.

  • Крок 3

    Ретельно змішати сіль з борошном, додати збовтати яйце в молоко і повільно вилити все в борошно, ретельно вимісити, вийшла маса.

  • Крок 4

    Після виконаних дій додаєте масло знову, все ще раз перемішуєте і чекаєте збільшення об'єму тіста удвічі.

  • Крок 5

    Тісто має вийти дуже ніжне.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
7 вересня 2014 21:44
- +1 +
Тісто чудове, хоча муки треба більше, десь 600 грам. Для начинки використала курятину (250гр), щоб додати соковитості - шматочок сала (60гр), цибуля, сіль перець.
Результат - можна й з пальцем відкусити:)
Меню повара
Перейти до меню повара: