Біляші з м'ясом

Біляші з м
+2
0
19 лют
Біляші з м'ясом


Біляші з м'ясом це смачна і ситна закуска


Біляші, які приготовлені вдома, це смачна і ситна закуска. Тісто для цієї страви замішується дріжджове. У своєму складі біляші з м'ясом мають фарш з яловичини або свинини. Сирий фарш дає сік при смаженні, тому біляші виходять дуже соковитими. Якщо міркувати просто, то біляші - це звичайні пиріжки смажені з м'ясною начинкою. Вони зазвичай мають невеликий отвір зверху.

Інгредієнти:
Щоб зробити тісто.

• Молока потрібно взяти - 150 г
• Муки необхідно - два або три склянки
• Яйце - достатньо одного.
• Дріжджі сухі - 1 ч. л.
• Сахара потрібно - дві столові ложки
• Сіль - на кінчику чайної ложки

Щоб зробити начинку.
• Фарш свинячий або яловичий - 500 г
• Цибуля - 1 цибулина.
• Води небагато - десь півсклянки
• Сіль, перець на ваш смак

Приготування
• Замішати всі продукти для тіста. При цьому потрібно намагатися, щоб дріжджі якомога пізніше з'єдналися з сіллю. Тісто має бути м'яке. Чим м'якше тісто, тим ніжніше будуть біляші. Тісто має збільшитися вдвічі, для цього його покласти в тепле місце і накрити.
• Потім тісто розділити на, як можна, більш однакові частини і дозволити їм піднятися.
• Цибулю подрібнити, можна на тертці, з'єднати з приготованим фаршем, налити воду, додати сіль і перець, якщо потрібно. Добре вимішати фарш.
• З піднялися кульок тесту приготувати коржі, розкласти на них кружечки фаршу і защипнути краю, щоб середина біляші залишилася відкритою.
• Розігріти на сковороді будь-яку рослинну олію. Покласти біляші в добре розігріте масло розкритою стороною вниз. Коли підсмажаться перевернути.
• Обсмажити біляші обидві сторони, можна довести на маленькому вогні під кришкою до готовності.
Смачного!

Готуємо дуже смачні біляші з м'ясом постій рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: