Загрузка...

Біляші з м'ясом

Біляші з м
+2
0
19 лют
Біляші з м'ясом


Біляші з м'ясом це смачна і ситна закуска


Біляші, які приготовлені вдома, це смачна і ситна закуска. Тісто для цієї страви замішується дріжджове. У своєму складі біляші з м'ясом мають фарш з яловичини або свинини. Сирий фарш дає сік при смаженні, тому біляші виходять дуже соковитими. Якщо міркувати просто, то біляші - це звичайні пиріжки смажені з м'ясною начинкою. Вони зазвичай мають невеликий отвір зверху.

Інгредієнти:
Щоб зробити тісто.

• Молока потрібно взяти - 150 г
• Муки необхідно - два або три склянки
• Яйце - достатньо одного.
• Дріжджі сухі - 1 ч. л.
• Сахара потрібно - дві столові ложки
• Сіль - на кінчику чайної ложки

Щоб зробити начинку.
• Фарш свинячий або яловичий - 500 г
• Цибуля - 1 цибулина.
• Води небагато - десь півсклянки
• Сіль, перець на ваш смак

Приготування
• Замішати всі продукти для тіста. При цьому потрібно намагатися, щоб дріжджі якомога пізніше з'єдналися з сіллю. Тісто має бути м'яке. Чим м'якше тісто, тим ніжніше будуть біляші. Тісто має збільшитися вдвічі, для цього його покласти в тепле місце і накрити.
• Потім тісто розділити на, як можна, більш однакові частини і дозволити їм піднятися.
• Цибулю подрібнити, можна на тертці, з'єднати з приготованим фаршем, налити воду, додати сіль і перець, якщо потрібно. Добре вимішати фарш.
• З піднялися кульок тесту приготувати коржі, розкласти на них кружечки фаршу і защипнути краю, щоб середина біляші залишилася відкритою.
• Розігріти на сковороді будь-яку рослинну олію. Покласти біляші в добре розігріте масло розкритою стороною вниз. Коли підсмажаться перевернути.
• Обсмажити біляші обидві сторони, можна довести на маленькому вогні під кришкою до готовності.
Смачного!

Готуємо дуже смачні біляші з м'ясом постій рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: