Загрузка...
Біляші
0
0
19 лют
Проходячи повз барвистих вивісок, часом так хочеться fst fud-а, але розуміючи, що хто знає, з яких продуктів приготували блюдо, не ризикуєш. Але приготувати біляші в домашніх умовах дуже просто, адже
Біляші рецепт
0
+2
19 лют
Як і безліч інших страв, що прийшли до нас з татарської кухні біляші, рецепт приготування яких в Росії стали настільки популярними, що стали незмінними атрибутами будь їдальні або кафе. Ці пиріжки з
Біляші з м
0
+21
19 лют
Зараз приготувати біляші - зовсім не трудомісткий процес, тому що можна купити готове дріжджове тісто. Тому біляші з м'ясом рецепт приготування яких, є на нашому сайті, користується великою
Тісто для біляшів
1
+9
19 лют
Ви захотіли зробити біляші, але ніяк не можете зробити відповідне тісто? Є дуже багато рецептів, за якими тісто для біляшів і інших пиріжків, як вони стверджують, виходить пишніше і смачніше, ніж
Біляші з м
0
+2
19 лют
Біляші, які приготовлені вдома, це смачна і ситна закуска. Тісто для цієї страви замішується дріжджове. У своєму складі біляші з м'ясом мають фарш з яловичини або свинини. Сирий фарш дає сік при
Меню повара


Біляші

Біляш - це печена круглий пиріжок, частіше з отвором нагорі, блюдо придумане татарами. Зараз відомо повсюдно, в Україні його називають беляш, в Узбекистані парамач, а самі виробники цього блюда татари називають його перемяч. Біляш увазі під собою смажений в олії пиріжок з дріжджового чи прісного тіста з начинкою (частіше з фаршем або дрібно рубаним м'ясом, яловичина або яловичина 70% з додаванням свинини 30%) круглої форми, на верху робиться маленький отвір округлої форми (для зручності при смаженні і так більш естетичніше і апетитніше виглядає). Біляші з м'ясом - досить таки поширене блюдо повсюдно.

Його люблять всі від мала до велика, тому що готуватися він недовго, блюдо не дороге, а найголовніше - дуже дуже смачно і ситно! Ми довго шукали у вітчизняній і зарубіжній кулінарної літературі біляші рецепт з фото. І щоб догодити вам, наші дорогі господині, ми відібрали найкращі (на нашу думку після дегустації і опробации) рецепти. Сподіваємося, що Вам вони теж сподобаються і ви будете радувати свою сім'ю такими кулінарними витворами. У цьому розділі ви знайдете поради як приготувати швидко пишне тісто для біляшів, які види начинки можна використовувати, що і з чим можна комбінувати, як обсмажити щоб вийшло з апетитною хрусткою піджареної скоринкою і як зробити начинку соковитою.

Крім цього ви можете самі проявити свою фантазію і додати в рецепт, де начинкою є тільки фарш, круглий горох, зелень або інші добавки на ваш розсуд. Нижченаведений рецепт біляшів з м'ясом найбільш популярний, в силу своєї простоти приготування, а готові біляші просто дивовижні! Але будьте готові до того, що якщо ви накриєте на стіл, то через пару трійку хвилин на ньому нічого не залишиться ... все біляші опиняться в шлунках ваших домочадців. Залишиться лише відмінний настрій і купа подяк. І ми настійно рекомендуємо вам сьогодні на вечерю приготувати саме за цим рецептом!
Перейти до меню повара: