Яблучна запіканка

Яблучна запіканка


Соковита яблучна запіканка з корицею і лимонним ароматом приготовлена ​​з найпростіших і недорогих інгредієнтів.
Яблучна запіканка
+3
0
15 лис
Інгредієнти:
  • 1 склянка манки
  • 1 склянка кефіру
  • 1стакан цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 2 яйця
  • 4 яблука
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 1 ч. л. меленої кориці
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Манну крупу залийте кефіром, перемішайте і залиште на 20-30 хвилин.

  • Крок 2

    Додайте в манку з кефіром ½ склянки цукру, ванільний цукор, розпушувач, збивайте в блендері 1-2 хвилини.

  • Крок 3

    Очищені яблука натріть на крупній тертці, полийте лимонним соком, посипте корицею, перемішайте, додайте в манку і знову перемішайте всі разом.

  • Крок 4

    Нагрійте духовку до 190 ° С, застелите форму для випікання харчовим пергаментом.

  • Крок 5

    Збийте яйця з цукром, що залишився до стійкої піни, додайте до манно-яблучної суміші, перемішайте лопаткою, вилийте суміш у форму, випікайте в духовці 40-45 хвилин при температурі 190 ° С. Яблучну запіканку подайте з ванільним соусом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: