Загрузка...

Яблучна запіканка

Яблучна запіканка


Соковита яблучна запіканка з корицею і лимонним ароматом приготовлена ​​з найпростіших і недорогих інгредієнтів.
Яблучна запіканка
+3
0
15 лис
Інгредієнти:
  • 1 склянка манки
  • 1 склянка кефіру
  • 1стакан цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 2 яйця
  • 4 яблука
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 1 ч. л. меленої кориці
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Манну крупу залийте кефіром, перемішайте і залиште на 20-30 хвилин.

  • Крок 2

    Додайте в манку з кефіром ½ склянки цукру, ванільний цукор, розпушувач, збивайте в блендері 1-2 хвилини.

  • Крок 3

    Очищені яблука натріть на крупній тертці, полийте лимонним соком, посипте корицею, перемішайте, додайте в манку і знову перемішайте всі разом.

  • Крок 4

    Нагрійте духовку до 190 ° С, застелите форму для випікання харчовим пергаментом.

  • Крок 5

    Збийте яйця з цукром, що залишився до стійкої піни, додайте до манно-яблучної суміші, перемішайте лопаткою, вилийте суміш у форму, випікайте в духовці 40-45 хвилин при температурі 190 ° С. Яблучну запіканку подайте з ванільним соусом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: