Загрузка...

Яєчня по-сицилійському

Яєчня по-сицилійському


Поєднання яєць, баклажанів та сиру чудово поєднується в цій страві. Яєчня виходить смачною і ситної, готувати її зовсім нескладно.
Яєчня по-сицилійському
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 2 невеликих баклажана
  • 2-3 помідори
  • 120 г сиру
  • 6-8 яєць
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Баклажани очистіть від шкірки, наріжте кружечками і обсмажте в розігрітому рослинному маслі з обох сторін.

  • Крок 2

    Розігрійте духовку до 200 ° С. Сковороду змастіть маслом і викладіть баклажани, щільніше один до одного.

  • Крок 3

    Помідори наріжте кільцями і покладіть на баклажани, посоліть, поперчіть.

  • Крок 4

    Натріть сир на крупній тертці, ½ сиру посипте помідори.

  • Крок 5

    Яйця злегка збийте, рівномірно розлийте на сир, зверху посипте сиром, що залишився, поставте в духовку на 15 хвилин. Готову яєчню по-сицилійському розкладіть в порційні тарілки, подавайте як самостійне блюдо.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: