Яєчня по-сицилійському

Яєчня по-сицилійському


Поєднання яєць, баклажанів та сиру чудово поєднується в цій страві. Яєчня виходить смачною і ситної, готувати її зовсім нескладно.
Яєчня по-сицилійському
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 2 невеликих баклажана
  • 2-3 помідори
  • 120 г сиру
  • 6-8 яєць
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Баклажани очистіть від шкірки, наріжте кружечками і обсмажте в розігрітому рослинному маслі з обох сторін.

  • Крок 2

    Розігрійте духовку до 200 ° С. Сковороду змастіть маслом і викладіть баклажани, щільніше один до одного.

  • Крок 3

    Помідори наріжте кільцями і покладіть на баклажани, посоліть, поперчіть.

  • Крок 4

    Натріть сир на крупній тертці, ½ сиру посипте помідори.

  • Крок 5

    Яйця злегка збийте, рівномірно розлийте на сир, зверху посипте сиром, що залишився, поставте в духовку на 15 хвилин. Готову яєчню по-сицилійському розкладіть в порційні тарілки, подавайте як самостійне блюдо.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: