Загрузка...

Яєчня з ріпчастою цибулею

Яєчня з ріпчастою цибулею


Це рецепт для тих, кому рідкий білок у яєчні псує настрій. Як зробити так, щоб і білок був готовий, і жовток ні пересмаженим? Приготувати таку яєчню можна з ріпчастою цибулею.
Яєчня з ріпчастою цибулею
0
0
12 лис
Інгредієнти:
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • зелень кропу або петрушки
  • морська сіль
  • мелений перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищену цибулю дрібно наріжте. Кріп вимийте, струсіть воду і дрібно наріжте.

  • Крок 2

    Яйця ретельно вимийте і розділіть на жовток і білок.

  • Крок 3

    У сковороді нагрійте вершкове і рослинне масло, обсмажте цибулю на середньому вогні до золотистого кольору. Потім додайте білки, перемішайте з цибулею, смажте, поки білок не загусне.

  • Крок 4

    Опуклою стороною ложки зробіть у обжаренном з білком цибулі два поглиблення, влийте туди по одному жовтку і зніміть сковороду з вогню. Посоліть білок з цибулею так, щоб сіль не потрапила на жовток, злегка поперчіть яєчню і посипте нарізаним кропом. Яєчня з ріпчастою цибулею готова, приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: