Яєчня з ріпчастою цибулею

Яєчня з ріпчастою цибулею


Це рецепт для тих, кому рідкий білок у яєчні псує настрій. Як зробити так, щоб і білок був готовий, і жовток ні пересмаженим? Приготувати таку яєчню можна з ріпчастою цибулею.
Яєчня з ріпчастою цибулею
0
0
12 лис
Інгредієнти:
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • зелень кропу або петрушки
  • морська сіль
  • мелений перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищену цибулю дрібно наріжте. Кріп вимийте, струсіть воду і дрібно наріжте.

  • Крок 2

    Яйця ретельно вимийте і розділіть на жовток і білок.

  • Крок 3

    У сковороді нагрійте вершкове і рослинне масло, обсмажте цибулю на середньому вогні до золотистого кольору. Потім додайте білки, перемішайте з цибулею, смажте, поки білок не загусне.

  • Крок 4

    Опуклою стороною ложки зробіть у обжаренном з білком цибулі два поглиблення, влийте туди по одному жовтку і зніміть сковороду з вогню. Посоліть білок з цибулею так, щоб сіль не потрапила на жовток, злегка поперчіть яєчню і посипте нарізаним кропом. Яєчня з ріпчастою цибулею готова, приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: