Ікра з печених овочів

Ікра з печених овочів


Домашня ікра з печених овочів відрізняється насиченим багатим смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Таку ікру не соромно подати навіть на святковий або банкетний стіл
Ікра з печених овочів
0
0
27 лис
Інгредієнти:
  • 2 склянки натертих помідор;
  • 3 солодких перцю;
  • 1 баклажан;
  • 1 ріпчаста цибулина;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Укладаємо на деко солодкий перець і баклажани. Ставимо їх у духовку, запікаємо до м'якості, повертаючи з боку на бік.

  • Крок 2

    Крок другий. Готові овочі охолоджуємо, чистимо, розкладаємо по пакетиках і заморожуємо в морозилці. Помідори заморожуємо без термічної обробки.

  • Крок 3

    Крок третій. Смажимо цибулю на соняшниковій олії в мультиварки. Додаємо до нього прокручені через м'ясорубку солодкий перець, баклажани і помідори. Можна використовувати аджику замість помідор. Перчимо, солимо.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Включаємо на 1:00 режим * тушкування * в мультиварки. За п'ять хвилин, до приготування ікри з запечених овочів, додаємо до неї подрібнений часник. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: