Запечена свинина в маринаді в мультиварці

Запечена свинина в маринаді в мультиварці


Запечіть свинину в гірчичному маринаді. У мультиварці це страва виходить надзвичайно ніжним і смачним. Розумна техніка відключиться сама в потрібний момент, м'ясо буде потрібного ступеня готовності
Запечена свинина в маринаді в мультиварці
+1
0
18 жов
Інгредієнти:
  • 1 столова ложка гірчиці;
  • 200 грам сметани;
  • 1 столова ложка соусу з хрону;
  • Спеції, сіль за смаком;
  • Часник;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішуємо гарненько гірчицю, сметану і хрін.

  • Крок 2

    Обмазуємо отриманим маринадом свинину з усіх боків, і залишаємо її на цілу ніч в такому вигляді.

  • Крок 3

    Потім обсмажуємо свинину в маринаді в мультиварці по 30 хвилин з кожного боку в режимі * випічка *.

  • Крок 4

    М'ясо готове! Виймаємо і насолоджуємося смаком.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: