Загрузка...

Запечена свинина в маринаді в мультиварці

Запечена свинина в маринаді в мультиварці


Запечіть свинину в гірчичному маринаді. У мультиварці це страва виходить надзвичайно ніжним і смачним. Розумна техніка відключиться сама в потрібний момент, м'ясо буде потрібного ступеня готовності
Запечена свинина в маринаді в мультиварці
0
0
18 жов
Інгредієнти:
  • 1 столова ложка гірчиці;
  • 200 грам сметани;
  • 1 столова ложка соусу з хрону;
  • Спеції, сіль за смаком;
  • Часник;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішуємо гарненько гірчицю, сметану і хрін.

  • Крок 2

    Обмазуємо отриманим маринадом свинину з усіх боків, і залишаємо її на цілу ніч в такому вигляді.

  • Крок 3

    Потім обсмажуємо свинину в маринаді в мультиварці по 30 хвилин з кожного боку в режимі * випічка *.

  • Крок 4

    М'ясо готове! Виймаємо і насолоджуємося смаком.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: