Пісочний пиріг з ягодами в мультиварці

Пісочний пиріг з ягодами в мультиварці


Влітку за традицією печуть всілякі пироги з ягодами, і це цілком виправдано. Пропонуємо відмінний рецепт смачного пісочного пирога з ягодами для мультиварки Ягоди для нього підійдуть будь-які.
Пісочний пиріг з ягодами в мультиварці
+6
0
13 бер
Інгредієнти:
  • 3 жовтки;
  • 150 грам вершкового масла;
  • 3 столових ложки цукру;
  • 250 грам борошна;
  • Ванілін;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 5 столових ложок цукру;
  • 2 столових ложки борошна;
  • 3 білка яєчних;
  • 200 грам сметани;
  • Ванілін;
  • 300 грам ягід;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Відокремлюємо жовтки від білків. Білки прибираємо в холодильник.

  • Крок 2

    Крок другий. Змішуємо борошна, яєчні жовтки, терте вершкове масло, цукор, ванілін і розпушувач в мисці. Замішуємо м'яке тісто.

  • Крок 3

    Крок третій. Змащуємо чашу мультиварки маслом. Вирізаємо дві стрічки з паперу для випічки, кладемо їх на дно чаші (щоб потім було легко витягнути пиріг).

  • Крок 4

    Крок четвертий. Викладаємо тісто в чашу мультиварки, робимо мокрими руками високі бортики. Викладаємо ягоди на пиріг, посипаємо їх крохмалем, щоб начинка не була сильно рідкою.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Дістаємо білки з холодильника, збиваємо міксером в круті піки, додаємо п'ять ложок цукру, борошно, ванілін на кінчику ножа і сметану. Перемішуємо все за допомогою ложки.

  • Крок 6

    Крок шостий. Кладемо отриманий крем поверх ягід. Випікаємо пиріг 65 +55 хвилин в мультиварки в режимі * випічка *. Потім даємо йому ще півгодини охолонути в мультиварці.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Виймаємо пиріг за допомогою паперових стрічок. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: