Пісний вишневий пиріг в мультиварці

Пісний вишневий пиріг в мультиварці


Приготуйте в мультиварці відмінний пісний десерт - вишневий пиріг з медом, адже пост це зовсім не привід харчуватися несмачними стравами і не балувати себе смачними фруктовими десертами.
Пісний вишневий пиріг в мультиварці
+10
0
29 січ
Інгредієнти:
  • 250 мілілітрів води;
  • 2 столових ложки меду;
  • 150 мілілітрів соняшникової олії;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 пакетик розпушувача;
  • Заморожена або свіжа вишня (без кісточок);
  • 2.5 склянки пшеничного борошна;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Додаємо до води мед, ставимо рідину на вогонь, постійно помішувати, щоб повністю розчинився мед. Додаємо до нього соняшникову олію, цукор, знову все перемішуємо і підігріваємо на вогні. Знімаємо суміш з вогню.

  • Крок 2

    Додаємо до медової суміші борошно, перемішуємо, а після висипаємо пакетик розпушувача, знову перемішуємо.

  • Крок 3

    Беремо вишню, виймаємо з неї кісточки при необхідності. Змішуємо ретельно вишню з тістом. Змащуємо олією чашу в мультиварці, виливаємо в неї вишневе тісто.

  • Крок 4

    Робимо від центру тісті промені в довільній формі за допомогою ножа, щоб вони доходили до країв.

  • Крок 5

    Випікаємо вишневий пиріг 1 годину 20 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *. Виймаємо його за допомогою контейнера для * варіння на пару *, перекладаємо на блюдо. Пісний вишневий пиріг готовий! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: