Загрузка...

Яблучний пиріг

Яблучний пиріг


А ви знаєте, як виглядає справжній американський пиріг (American Pie)? Якщо не знаєте, тоді дивіться. Зараз представлю вам рецепт такого улюбленого всіма американцями яблучного пирога. Велика кількість начинки з яблук і незабутній смак тесту - те, що доставляє задоволення американським гурманам. Мій яблучний пиріг вдався на славу.
Яблучний пиріг
0
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 100 г мінеральної води
  • 350 г пшеничного борошна
  • 140 р цукру
  • 250 г вершкового масла
  • 15 г лимонного соку
  • 7 яблук
  • 1 ч. л. меленої кориці
  • 1 ч. л. солі
  • 1 яйце
  • Щіпка тертого мускатного горіха
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У миску висипаємо цукор, борошно, сіль і все змішуємо. Потім холодне вершкове масло нарізаємо невеликими кубиками і кладемо в миску до борошна. Всі інгредієнти треба розтерти в крихту.

  • Крок 2

    В тісто повільно вливаємо холодну воду. Замішуємо тісто і ділимо його на два шматки.

  • Крок 3

    Розкачуємо тісто середньої товщини, загортаємо його в харчову плівку і кладемо в холодильник на 1 годину.

  • Крок 4

    Тим часом готуємо яблука. Миємо їх, очищаємо від шкірки і серцевини, ріжемо тонкими часточками.

  • Крок 5

    Яблука викладаємо в миску, додаємо до них цукор, лимонний сік, мускатний горіх, сіль і корицю. Перемішуємо і залишаємо постояти півгодини.

  • Крок 6

    Через це час яблука пустять сік. Його треба злити в невелику каструлю, додати 2 великі ложки вершкового масла. Ставимо каструлю на середній вогонь і підігріваємо до тих пір, поки суміш не загусне. Цією масою заливаємо яблука. Відразу ж з холодильника виймаємо тісто для розм'якшення.

  • Крок 7

    Обробну дошку посипте борошном. Викладіть тісто і також трохи присипте борошном. Качалкою розкачайте пласт. Покладіть його у форму, розрівняйте.

  • Крок 8

    Зверху тіста у форму кладемо яблука.

  • Крок 9

    Розігріваємо духовку до 220 градусів. На яблука кладемо розкатаний другий шматок тіста. Зайве бічне тісто заправте під нижній шар тесту, так не буде витікати яблучний сік. З центру пирога в краю потрібно зробити 6 надрізів. Пиріг накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 15 хвилин. Через це час вийміть з холодильника, змастіть яйцем. Ставимо форму з пирогом в розпечену духовку на 50 хвилин. Часу може бути трохи менше або більше, залежить від духовки. Сік почне пузиритися, проткніть зубочисткою одну щілину. Коли пиріг стане рум'яним, він готовий.

  • Крок 10

    Готовий пиріг потрібно нарізати остившім. Справжній American Pie перед вами. Enjoy your meal!!!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: