Яблучний пиріг

Яблучний пиріг


А ви знаєте, як виглядає справжній американський пиріг (American Pie)? Якщо не знаєте, тоді дивіться. Зараз представлю вам рецепт такого улюбленого всіма американцями яблучного пирога. Велика кількість начинки з яблук і незабутній смак тесту - те, що доставляє задоволення американським гурманам. Мій яблучний пиріг вдався на славу.
Яблучний пиріг
0
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 100 г мінеральної води
  • 350 г пшеничного борошна
  • 140 р цукру
  • 250 г вершкового масла
  • 15 г лимонного соку
  • 7 яблук
  • 1 ч. л. меленої кориці
  • 1 ч. л. солі
  • 1 яйце
  • Щіпка тертого мускатного горіха
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У миску висипаємо цукор, борошно, сіль і все змішуємо. Потім холодне вершкове масло нарізаємо невеликими кубиками і кладемо в миску до борошна. Всі інгредієнти треба розтерти в крихту.

  • Крок 2

    В тісто повільно вливаємо холодну воду. Замішуємо тісто і ділимо його на два шматки.

  • Крок 3

    Розкачуємо тісто середньої товщини, загортаємо його в харчову плівку і кладемо в холодильник на 1 годину.

  • Крок 4

    Тим часом готуємо яблука. Миємо їх, очищаємо від шкірки і серцевини, ріжемо тонкими часточками.

  • Крок 5

    Яблука викладаємо в миску, додаємо до них цукор, лимонний сік, мускатний горіх, сіль і корицю. Перемішуємо і залишаємо постояти півгодини.

  • Крок 6

    Через це час яблука пустять сік. Його треба злити в невелику каструлю, додати 2 великі ложки вершкового масла. Ставимо каструлю на середній вогонь і підігріваємо до тих пір, поки суміш не загусне. Цією масою заливаємо яблука. Відразу ж з холодильника виймаємо тісто для розм'якшення.

  • Крок 7

    Обробну дошку посипте борошном. Викладіть тісто і також трохи присипте борошном. Качалкою розкачайте пласт. Покладіть його у форму, розрівняйте.

  • Крок 8

    Зверху тіста у форму кладемо яблука.

  • Крок 9

    Розігріваємо духовку до 220 градусів. На яблука кладемо розкатаний другий шматок тіста. Зайве бічне тісто заправте під нижній шар тесту, так не буде витікати яблучний сік. З центру пирога в краю потрібно зробити 6 надрізів. Пиріг накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 15 хвилин. Через це час вийміть з холодильника, змастіть яйцем. Ставимо форму з пирогом в розпечену духовку на 50 хвилин. Часу може бути трохи менше або більше, залежить від духовки. Сік почне пузиритися, проткніть зубочисткою одну щілину. Коли пиріг стане рум'яним, він готовий.

  • Крок 10

    Готовий пиріг потрібно нарізати остившім. Справжній American Pie перед вами. Enjoy your meal!!!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: