Загрузка...

Булочки зі згущеним молоком

Булочки зі згущеним молоком


Здоба і згущене молоко - напевно, найулюбленіші ласощі для дітей, а їх поєднання призводить в справжнє захоплення. Печемо булочки зі згущеним молоком на радість нашим малюкам
Булочки зі згущеним молоком
+21
3
09 січ
Інгредієнти:
  • 200 мілілітрів теплого молока;
  • 2 яйця;
  • 100 грам вершкового масла;
  • Столова ложка сухих дріжджів;
  • 100 грам цукру;
  • Щіпка солі;
  • Пшеничне борошно;
  • Соняшникова олія (за бажанням в тісто);
  • 1 яєчний жовток;
  • 1 банка цільного згущеного молока;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Розводимо дріжджі в теплому молоці, додаємо до них борошно і цукор, перемішуємо гарненько. Накриваємо тісто на 30 хвилин рушником, ставимо в тепле місце.

  • Крок 2

    Крок другий. Збиваємо курячі яйця з цукром і ваніліном. Розтоплюємо вершкове масло в мікрохвильовці.

  • Крок 3

    Крок третій. Вливаємо в опару розтоплене масло і збиті яйця, перемішуємо, а потім вводимо борошно. Знову накриваємо його рушником і залишаємо на півтори години в такому вигляді.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Цим часом занурюємо банку зі згущеним молоком в каструльку з водою. Доводимо воду до кипіння, ставимо маленький вогонь і варимо згущенку ще півтори години, потім охолоджуємо її в холодній воді.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Можна використовувати магазинну варену згущенку, щоб не витрачати час на приготування цієї. За смаком вона не поступається тій, яку ми приготували самі.

  • Крок 6

    Крок шостий. Беремо тісто, ділимо його на три частини, скачуємо кожну в ковбаску на робочому столі. Ріжемо ковбаску на шматочки. Розкачуємо кожен шматочок в овальну коржик. Відкриваємо банку зі згущеним молоком.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Кладемо трохи згущеного молока на одну частину коржі, а після робимо поздовжні надрізи ножем на іншій частині. Звертаємо кожну корж в рулет, викладаємо їх на змащене маслом деко.

  • Крок 8

    Крок восьмий. Збиваємо яєчний жовток за допомогою віночка, змащуємо їм кожну булочку. Даємо булочкам 20 хвилин піднятися. Випікаємо їх 30 хвилин у духовці з температурою 180оС, поки у них не стане золотистого кольору скоринка. Приємного чаювання!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

марічка
20 вересня 2014 21:20
- -2 +
скільки потрібно борошна
Дмитро
20 вересня 2014 23:42
- +1 +
Цитата: марічка
скільки потрібно борошна

Думаю так що б було якраз вміру. На ваше запитання детальніше дасть відповідь більш досвідчений кухар)
марічка
21 вересня 2014 21:53
- +1 +
добре.................................................
Меню повара


Перейти до меню повара: