Булочки зі згущеним молоком

Булочки зі згущеним молоком


Здоба і згущене молоко - напевно, найулюбленіші ласощі для дітей, а їх поєднання призводить в справжнє захоплення. Печемо булочки зі згущеним молоком на радість нашим малюкам
Булочки зі згущеним молоком
+26
3
09 січ
Інгредієнти:
  • 200 мілілітрів теплого молока;
  • 2 яйця;
  • 100 грам вершкового масла;
  • Столова ложка сухих дріжджів;
  • 100 грам цукру;
  • Щіпка солі;
  • Пшеничне борошно;
  • Соняшникова олія (за бажанням в тісто);
  • 1 яєчний жовток;
  • 1 банка цільного згущеного молока;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Розводимо дріжджі в теплому молоці, додаємо до них борошно і цукор, перемішуємо гарненько. Накриваємо тісто на 30 хвилин рушником, ставимо в тепле місце.

  • Крок 2

    Крок другий. Збиваємо курячі яйця з цукром і ваніліном. Розтоплюємо вершкове масло в мікрохвильовці.

  • Крок 3

    Крок третій. Вливаємо в опару розтоплене масло і збиті яйця, перемішуємо, а потім вводимо борошно. Знову накриваємо його рушником і залишаємо на півтори години в такому вигляді.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Цим часом занурюємо банку зі згущеним молоком в каструльку з водою. Доводимо воду до кипіння, ставимо маленький вогонь і варимо згущенку ще півтори години, потім охолоджуємо її в холодній воді.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Можна використовувати магазинну варену згущенку, щоб не витрачати час на приготування цієї. За смаком вона не поступається тій, яку ми приготували самі.

  • Крок 6

    Крок шостий. Беремо тісто, ділимо його на три частини, скачуємо кожну в ковбаску на робочому столі. Ріжемо ковбаску на шматочки. Розкачуємо кожен шматочок в овальну коржик. Відкриваємо банку зі згущеним молоком.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Кладемо трохи згущеного молока на одну частину коржі, а після робимо поздовжні надрізи ножем на іншій частині. Звертаємо кожну корж в рулет, викладаємо їх на змащене маслом деко.

  • Крок 8

    Крок восьмий. Збиваємо яєчний жовток за допомогою віночка, змащуємо їм кожну булочку. Даємо булочкам 20 хвилин піднятися. Випікаємо їх 30 хвилин у духовці з температурою 180оС, поки у них не стане золотистого кольору скоринка. Приємного чаювання!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
марічка
20 вересня 2014 21:20
- -1 +
скільки потрібно борошна
Дмитро
20 вересня 2014 23:42
- +2 +
Цитата: марічка
скільки потрібно борошна

Думаю так що б було якраз вміру. На ваше запитання детальніше дасть відповідь більш досвідчений кухар)
марічка
21 вересня 2014 21:53
- 0 +
добре.................................................
Меню повара
Перейти до меню повара: