Загрузка...

Торт "Спанч Боб"

Торт "Спанч Боб"


Неймовірна популярність Спанч Боба - героя однойменного мультфільму підкорила навіть дорослих. Пропонуємо спекти торт «Спанч Боб» і порадувати своїх малюків таким відмінним сюрпризом.
Торт "Спанч Боб"
+10
0
29 жов
Інгредієнти:
  • 5 курячих яєць;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • Порошок какао;
  • Чорний шоколад;
  • 1 банка згущеного молока;
  • 400 грам вершкового масла;
  • Полуниця;
  • Цукор;
  • Різнокольорова кокосова стружка;
  • Зелений мармелад;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збиваємо в піки яйця з цукром, додаємо до них борошно, замішуємо тісто.

  • Крок 2

    Збиваємо в піки яйця з цукром, додаємо до них борошно, замішуємо тісто.

  • Крок 3

    Випікаємо бісквіт 60 хвилин у режимі * випічка * в мультиварці.

  • Крок 4

    Тепер розтоплюємо шоколад на водяній бані, поміщаємо його в кондитерський шприц.

  • Крок 5

    Малюємо на папері для випічки трафарет * Спанч Боба *, малюємо його за допомогою кондитерського шприца, прибираємо для застигання в холодильник.

  • Крок 6

    Збиваємо гарненько міксером вершкове масло зі згущеним молоком. Після цього перемелює блендером полуницю з цукром.

  • Крок 7

    Розрізаємо готовий бісквітний корж на три частини по горизонталі. Просочуємо верхній і нижній корж полуничною масою. Змащуємо половинку середнього коржа кремом зі згущеним молоком.

  • Крок 8

    Тепер кладемо середній корж кремом на перший. Змащуємо торт зверху кремом, укладаємо на нього просоченням вниз третій корж.

  • Крок 9

    Вирізаємо з двох сторін торта краю для ніжок і черевичок. Змащуємо весь торт кремом. Кладемо на нього зверху застиглий шоколад.

  • Крок 10

    Прикрашаємо готовий торт різнобарвною кокосовою стружкою, присипаємо штанці какао. Робимо зелені оченята у * Спанч Боба * з допомогою мармеладки. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: