Пісочне печиво

Пісочне печиво


Особливо ніжне і крихке пісочне печиво, незважаючи на звичний для всіх смак залишається практично найпопулярнішим у наш час. Додаємо наповнювач і отримуємо новий смак печива!
Пісочне печиво
+3
0
21 жов
Інгредієнти:
  • 1 склянка свинячого жиру;
  • Борошно;
  • 1 склянка сметани;
  • 10 грам розпушувача;
  • Полуничний джем;
  • Ванілін;
  • Цукрова пудра;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішуємо в глибокій мисці свинячий жир, ванілін, 10 грам розпушувача, сметану і борошно. Замішуємо густе тісто.

  • Крок 2

    Тепер розгортає тісто на робочому столі в пласт. Вирізаємо його різними формочками або ріжемо його трикутниками.

  • Крок 3

    Викладаємо на кожен трикутник трохи полуничного джему. Звертаємо трикутники рогаликом.

  • Крок 4

    Після цього розміщуємо всі пісочні рогалики у форму для випікання, ставимо її в духовку і випікаємо печиво до повної готовності.

  • Крок 5

    Потім обвалюють кожне печиво в цукровій пудрі. Перекладаємо рогалики в тарілку і подаємо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: