Загрузка...

Пісочне печиво

Пісочне печиво


Особливо ніжне і крихке пісочне печиво, незважаючи на звичний для всіх смак залишається практично найпопулярнішим у наш час. Додаємо наповнювач і отримуємо новий смак печива!
Пісочне печиво
+4
0
21 жов
Інгредієнти:
  • 1 склянка свинячого жиру;
  • Борошно;
  • 1 склянка сметани;
  • 10 грам розпушувача;
  • Полуничний джем;
  • Ванілін;
  • Цукрова пудра;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішуємо в глибокій мисці свинячий жир, ванілін, 10 грам розпушувача, сметану і борошно. Замішуємо густе тісто.

  • Крок 2

    Тепер розгортає тісто на робочому столі в пласт. Вирізаємо його різними формочками або ріжемо його трикутниками.

  • Крок 3

    Викладаємо на кожен трикутник трохи полуничного джему. Звертаємо трикутники рогаликом.

  • Крок 4

    Після цього розміщуємо всі пісочні рогалики у форму для випікання, ставимо її в духовку і випікаємо печиво до повної готовності.

  • Крок 5

    Потім обвалюють кожне печиво в цукровій пудрі. Перекладаємо рогалики в тарілку і подаємо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: