Двоколірний бісквіт в мультиварці

Двоколірний бісквіт в мультиварці


Бісквіт при всій своїй складності все ж продовжує утримувати лідируючу позицію у виробництві тортів. Сьогодні приготуємо традиційний двоколірний бісквіт в мультиварці.
Двоколірний бісквіт в мультиварці
+2
0
19 жов
Інгредієнти:
  • 1,5 склянки цукру;
  • 2 чайні ложки розпушувача;
  • 7 столових ложок борошна;
  • 8 курячих яєць;
  • 2 столових ложки 9% оцту;
  • Ванілін;
  • Какао;
  • 3 столових ложки крохмалю;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для приготування білої частини бісквіта збиваємо 7 яєчних білків з однією склянкою цукру до стану густої пінки.

  • Крок 2

    Просіюємо до отриманої маси три столові ложки крохмалю і три столові ложки борошна. Також додаємо пів пакетика ваніліну, дві столові ложки оцту і одну чайну ложку розпушувача. Перемішуємо масу.

  • Крок 3

    Змащуємо форму мультиварки вершковим маслом. Викладаємо в неї біле тісто буграми, щоб у нього потім був оригінальний малюнок. Посипаємо через сито какао на тісто таким чином, щоб тесту не було видно.

  • Крок 4

    Тепер готуємо жовте тісто. Збиваємо одне куряче яйце і сім жовтків разом із залишками цукру в пишну піну. Додаємо до них чотири столові ложки борошна, одну чайну ложку розпушувача і залишився ванілін. Перемішуємо акуратно масу.

  • Крок 5

    Викладаємо жовте тісто на шар какао, щоб заховати какао повністю. Інакше тісто не підніметься в тому місці, де буде видно какао.

  • Крок 6

    Випікаємо двоколірний бісквіт 60 +40 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *. Тримаємо його п'ять хвилин на підігріві. Бісквіт готовий.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: