Загрузка...

Двоколірний бісквіт в мультиварці

Двоколірний бісквіт в мультиварці


Бісквіт при всій своїй складності все ж продовжує утримувати лідируючу позицію у виробництві тортів. Сьогодні приготуємо традиційний двоколірний бісквіт в мультиварці.
Двоколірний бісквіт в мультиварці
+2
0
19 жов
Інгредієнти:
  • 1,5 склянки цукру;
  • 2 чайні ложки розпушувача;
  • 7 столових ложок борошна;
  • 8 курячих яєць;
  • 2 столових ложки 9% оцту;
  • Ванілін;
  • Какао;
  • 3 столових ложки крохмалю;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для приготування білої частини бісквіта збиваємо 7 яєчних білків з однією склянкою цукру до стану густої пінки.

  • Крок 2

    Просіюємо до отриманої маси три столові ложки крохмалю і три столові ложки борошна. Також додаємо пів пакетика ваніліну, дві столові ложки оцту і одну чайну ложку розпушувача. Перемішуємо масу.

  • Крок 3

    Змащуємо форму мультиварки вершковим маслом. Викладаємо в неї біле тісто буграми, щоб у нього потім був оригінальний малюнок. Посипаємо через сито какао на тісто таким чином, щоб тесту не було видно.

  • Крок 4

    Тепер готуємо жовте тісто. Збиваємо одне куряче яйце і сім жовтків разом із залишками цукру в пишну піну. Додаємо до них чотири столові ложки борошна, одну чайну ложку розпушувача і залишився ванілін. Перемішуємо акуратно масу.

  • Крок 5

    Викладаємо жовте тісто на шар какао, щоб заховати какао повністю. Інакше тісто не підніметься в тому місці, де буде видно какао.

  • Крок 6

    Випікаємо двоколірний бісквіт 60 +40 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *. Тримаємо його п'ять хвилин на підігріві. Бісквіт готовий.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: